Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Katrineholm

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Katrineholm.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Katrineholm vet hur tungt och jobbigt det kan kännas när man sörjer den man älskar. När vi startade vår verksamhet var vår vision, och är fortfarande, att göra det lättare för anhöriga att anordna en begravning. Vår uppgift är att stötta och avlasta de anhöriga genom att ta hand om det praktiska och det juridiska som känns jobbigt och omständligt. Vi arrangerar allt efter dina önskemål, så mycket eller så lite du själv vill.

Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier enligt Svenska kyrkans ordning i kyrkor, borgerliga begravningar i kapell med eller utan religiösa inslag eller ceremonier enligt vilken trosuppfattning som helst. Vi ordnar allt det praktiska med att beställa, iordningsställa och vi finns där under hela ceremonin och ser till att allt flyter på smidigt. Vi kan även bistå med det juridiska som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Katrineholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Katrineholm

När sorgen är som tyngst kan det kännas svårt att fatta beslut kring begravningen. Vår roll är ge dig råd och att vara lyhörda för dina önskemål. Vi ser till att allt omsätts till verklighet, så att du och dina anhöriga känner er trygga och sedda. En personlig rådgivare hjälper dig igenom hela processen kostnadsfritt via telefon om du vill. Du kan också sitta i din hemmiljö i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära och planera begravningen via vår hemsida.

På hemsidan använder du vårt smidiga planeringsverktyg där du kan se alla alternativ och priser. Om det uppstår några frågor är vi bara ett telefonsamtal bort. Vill du ha hjälp med att planera av en representant från oss, kan vi göra ett hembesök eller så kan vi träffas i vår möteslokal på Drottninggatan 1 i Katrineholm. OBS! Bokning krävs.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Katrineholm

Att arrangera en begravning i Katrineholm behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravningsceremoni handlar främst om att hedra den avlidne och det liv denne levt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Katrineholm hjälper dig att göra begravningen så personlig och respektfull som möjligt genom att knyta an till vem han eller hon var i livet. För att ceremonin ska kännas personlig krävs det äkta eftertanke och ett öga för detaljer, vilket vi kan skapa tillsammans. Vi tar tacksamt emot speciella önskemål i planeringen.

Alla begravningar är mycket personliga och önskemålen varierar stort, vilket gör att alla ceremonier ser olika ut. För att förstärka vem den avlidne var är det många som lägger personliga föremål på eller runt kistan. Det är ganska vanligt att man har ett inramat fotografi på den avlidne på kistan. De allra flesta familjer spelar upp en eller flera låtar eller låter någon sjunga låtarna som den avlidne gillade, vilket gör att allt sammantaget blir mycket personligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Katrineholm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Katrineholm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning