Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Nyköping

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Nyköping.

Döden är en del av livet, men när någon nära anhörig som man håller kär tas ifrån oss är det ofta en obeskrivlig smärta för oss efterlevande. Vi är alla olika rustade i livet att bemöta sorger och kriser och det kan kännas både svårt och komplicerat att arrangera en begravning i en sådan stund. Vi på Fenix Begravningsbyrå Nyköping erbjuder hjälp så att det blir skonsamt och okomplicerat som möjligt när du planerar en begravning.

Fenix Begravningsbyrå hjälper dig med både planeringen och genomförandet och ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro. Vi guidar dig igenom alla moment som hör den trosuppfattning du tillhör. Vi samarbetar med alla trossamfund. Naturligtvis arrangerar vi borgerliga begravningar där det är du som bestämmer hur ceremonin ska se ut.

Fenix Begravningsbyrå i Nyköping

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Nyköping

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Nyköping planerar du en begravning kostnadsfritt med hjälp av en personlig rådgivare som guidar dig genom hela processen. Du kan också planera själv i vårt smidiga planeringsverktyg som finns här på vår hemsida. Här finns all information du behöver med priser och olika alternativ för varje steg i beställningen.

Vi kan också mötas hemma hos dig om du vill ha hjälp med att planera eller boka ett möte med oss på Bagaregatan 21 i Nyköping. I beställningen kan du bestämma om du eller någon i familjen ska sköta vissa delar av begravningen och överlåta det som känns svårt till oss. Kort efter att beställningen är genomförd ringer vi upp dig går igenom beställningen en gång till för att säkerställa att inget har glömts bort.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Nyköping

Att ordna en begravning i Nyköping behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Hade den avlidne några speciella önskemål hur han eller hon ville att begravningen skulle utformas? Då ska vi på Fenix Begravningsbyrå Nyköping givetvis se till att det förverkligas. Finns det inget uttalat från den avlidne kan vi tillsammans ändå skapa en personlig prägel på ceremonin på en mängd olika sätt. Man kan till exempel skicka ett fint personligt inbjudningskort i stället för att annonsera och skapa ett ceremonikort på samma tema med en fin bild på den avlidne.

Hade den avlidne ett fritidsintresse kan man dekorera kistan i det temat, med personliga föremål som betytt mycket för den avlidne. Om någon i familjen eller en vän håller ett tal är ett fint sätt att skapa en varm atmosfär och det gör ingenting att man tappar bort sig under talet, för alla förstår. En fin gest är att ha en gästbok där alla kan skriva en sista hälsning till den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Nyköping behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Nyköping

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning