Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Nynäshamn

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå i Nynäshamn är du alltid varmt välkommen. Vi är en flexibel och lyhörd begravningsbyrå, som hjälper dig att utforma en personlig begravning på dina villkor. Vi vet att det oftast är en ny och ovan situation att plötsligt stå inför att planera en begravning. Med vår hjälp kan du vara så delaktig du själv vill, så tar vi hand om resten.

Hos oss kan du få hjälp med att arrangera en vacker begravning utifrån er trosinriktning, eller helt utan religiösa inslag. Vi har lång erfarenhet av kyrkliga såväl som borgerliga begravningar. Vi kan stötta genom alla de val som måste göras, och ta hand om alla praktiska förberedelser. Du kan även tryggt lämna över det juridiska till våra duktiga jurister.

Fenix Begravningsbyrå i Nynäshamn

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi på Fenix vill att du som anhörig ska ha möjlighet att planera begravningen på det sätt som passar dig bäst, och som du känner dig mest bekväm med. Därför erbjuder vi, förutom ett traditionellt fysiskt möte, även möjligheten att planera och boka via telefon eller online på vår hemsida.

Om du upplever själva planeringen som känslomässigt tung kan det kännas sårbart att sitta med en okänd person i ett fysiskt möte. Då kan det kännas skönt att istället kunna sitta hemma i soffan och ta den tid du behöver att fundera. Om du känner dig tryggare med att boka med vårt stöd via telefon eller i ett möte går det självklart lika bra. Oavsett vad du väljer får du en personlig rådgivare och gratis rådgivning på telefon när det passar dig, och vi stämmer alltid av så att ingenting glöms bort.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Nynäshamn

Att ordna en begravning i Nynäshamn behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Att minnas och ta farväl av den som inte längre finns bland oss kan ske på många olika sätt, och inget sätt är mer rätt än det andra. Ibland är det traditionella det som passar bäst, men ni som kände den bortgångne vet bäst hur ceremonin blir en fin hyllning med personlig prägel. Oftast innebär en borgerlig begravning större möjligheter att gå utanför ramarna. Vi på Fenix hjälper gärna till med inspiration, och med att göra verklighet av era idéer så långt det är praktiskt möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Nynäshamn behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Nynäshamn

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning