Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Kungsör

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Kungsör.

Sorgen och saknaden efter en anhörigs bortgång kan ta sig olika uttryck. Även om bortgången var väntad är sorgen inte lättare att bära och situationen kan kännas chockartad. Vi är alla olika rustade för att möta sorgen men det är viktigt att man tillåter sig själv att sörja.

Det kan kännas otroligt tungt att mitt denna sorg att behöva ta hand om en begravning. Det är då vi på Fenix Begravningsbyrå Kungsör kommer in och hjälper dig att lösa allt det praktiska som måste ordnas vid planering av en begravning. Vi har erfarenhet av att anordna alla typer av begravningar såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan religion. Vi kan även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med att någon avlider.

Fenix Begravningsbyrå i Kungsör

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kungsör

Fenix Begravningsbyrå Kungsör jobbar för att du ska känna att det är tryggt och skönt att vända sig oss. Vi vägleder dig med lyhördhet och personlig rådgivning kostnadsfritt. Du får råd och hjälp med att lösa alla praktiska och juridiska frågor kring en begravning. Vår personliga rådgivare hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera.

Det kan vara bra att veta att det finns fyra sätt att arrangera en begravning hos oss. Du kan via telefon gå igenom hela processen steg för steg med en personlig rådgivare som vägleder dig. Det andra alternativet finns för att hela familjen kan vara med och planera. Via vårt planeringsverktyg på vår hemsida kan du se alla steg i processen med olika alternativ och priser och boka allteftersom det kommer. Tredje och fjärde alternativet är ett personligt möte där vi planerar tillsammans i ett möte hemma hos dig eller i vår möteslokal i Kungsör.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kungsör

Att ordna en begravning i Kungsör behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Visst är det fantastiskt att vi alla människor är unika och alla lever vi livet på olika sätt. Alla har vi vårt eget sätt tänka, tycka och tro på saker och ting, därför ser vi också världen på olika sätt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Kungsör vill hjälpa dig att skapa det unika och förstärka minnet av din kära anhörige, som vi hoppas kan bli ett minne för livet. Berätta för oss om den avlidne så kan vi tillsammans skapa en vacker personlig ceremoni.

Om den avlidne hade några speciella önskemål om sin begravning så är det självklart att vi tar hänsyn till det först och främst när vi utformar begravningsceremonin. Det tillsammans med dina önskemål och tankar kring begravningen kan skapa en personlig prägel och få fram känslan av vem den avlidne var i livet. Ingen begravning är den andra lik eftersom alla familjer vill ta farväl på olika sätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kungsör behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kungsör

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning