Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Avesta

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Avesta

Med lyhördhet och omtanke hjälper vi dig att planera en finstämd och personlig begravning i Avesta när en närstående har avlidit. Vi arrangerar både kyrkliga och borgerliga begravningar, men också enligt övriga trossamfunds begravningsordningar.

De praktiska frågorna kan kännas tungt att ta tag i när en älskad familjemedlem gått bort. En hjälpande hand från en begravningsbyrå kan vara guld värd, och hos oss på Fenix får du hjälp hela vägen av din personliga rådgivare, som guidar dig genom alla beslut och tar ansvar för att ingenting glöms bort.

Vi hjälper även gärna till med alla de juridiska detaljerna, som till exempel dödsboförvaltning och bouppteckning, om du så önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Avesta

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Avesta

Vi på Fenix Begravningsbyrå Avesta har lång erfarenhet av att planera begravningar. Vi vet hur svårt det kan vara att hålla reda på allt som ska göras. Hos oss är rådgivning alltid gratis och din rådgivare är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Du kan sköta hela planeringen tillsammans med vår rådgivare via telefon. Du kan också använda dig av vårt planeringsverktyg som du hittar här på hemsidan. Med hjälp av den kan du sitta hemma tillsammans med övriga familjen och gå igenom alla valmöjligheter i varje steg av begravningen. Verktyget är ett enkelt sätt att få en bra överblick.

Vill du hellre träffas personligen så kan vi göra ett besök hemma hos dig i Avesta.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Avesta

Att ordna en begravning i Avesta behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det är allt fler som planerar sin egen begravning i förväg, för att underlätta för de anhöriga den dagen man inte längre finns kvar. Det kan vara för att man vill påverka på vilket sätt man blir ihågkommen. En annorlunda idé är, som några gjort, att skriva ett tal till de som besöker begravningen, och som någon läser upp under ceremonin.

Säkert har ni som anhöriga egna tankar och idéer om hur man kan göra begravningen personlig? Tveka inte att be oss om hjälp med att genomföra dem – vi på Fenix Begravningsbyrå Avesta har lång erfarenhet av att arrangera personligt utformade begravningar.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Avesta behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Avesta

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning