Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Hedemora

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Hedemora.

Vi är en modern begravningsbyrå och hos oss möts du av värme och omtanke. Det kan vara svårt att vara klartänkt och orka med att planera en begravning när man nyss har mist någon man håller av. Fenix Begravningsbyrå vill vara ett stöd i denna svåra stund, vi lyssnar gärna till dina tankar och önskemål, så att begravningen blir precis så som du har tänkt dig.

Vi ser det som vår främsta uppgift att hjälpa dig med att arrangera en vacker och personlig begravning enligt Svenska kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Är du troende i ett annat trossamfund så ordnar vi naturligtvis ceremonin enligt din religions ordning också. Förutom det praktiska kring en begravning kan vi även stå till tjänst med allt som rör bouppteckning och annan juridik vid ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Hedemora

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Hedemora

Du kan vara lugn och trygg när du anlitar oss på Fenix Begravningsbyrå Hedemora. Du och dina anhöriga får råd och tips helt kostnadsfritt av en personlig rådgivare från början till slut. Vi ordnar och beställer allt från präst, transport, representant, ceremonilokal till blommor och kista. Det är du som bestämmer vad du vill ha hjälp med och vad du vill ordna med själv. Du kan utan tidspress boka allt online i vårt planeringsverktyg som finns på vår hemsida om du vill, här hittar du alla våra alternativ i varje steg i planeringen.

Vill du hellre ha ett personligt möte med oss, kan vi planera begravningen vid ett hembesök. Vi kan också boka ett möte på vårt lokala möteskontor i Hedemora. När vi har fått in beställningen ringer vi upp dig och går igenom allt tillsammans så att vi inte missar något. Ingenting är bindande förrän du godkänner offerten, oavsett hur du bokar.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Hedemora

Att arrangera en begravning i Hedemora behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Fenix Begravningsbyrå Hedemora har som intention att skapa en så varm, minnesvärd och personlig begravning som möjligt för dig och din familj. Fundera tillsammans på vilka inslag som kan kännas särskilt viktiga och personliga. Ett inslag som många har med under ceremonin som kan knyta an till vem den avlidne var i livet är att framföra en eller flera favoritlåtar under ceremonin. Man kan antingen boka en solist som framför låtarna eller låta dem spelas upp med Spotify.

Alla begravningar är olika och det ska dom vara, eftersom det är en väldigt personlig ceremoni. En del familjer vill ha det enkelt och vill bara samla den närmaste familjen och för andra känns det viktigt att samla alla som den avlidne kände, så att de har en chans att ta farväl.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hedemora behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hedemora

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning