Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Leksand

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå Leksand.

Att slutgiltigt ta farväl av någon som man håller kär är förmodligen det absolut svåraste man kan vara med om här i livet. Sorgen och smärtan kan kännas chockartad men det vi känner är ett bevis på att den avlidne har betytt mycket för oss. Vi vet vad du går igenom och därför vill vi vara ett stöd när du planerar begravningen och ta hand om genomförande av allt det praktiska som att boka och beställa det som du bestämmer.

Fenix begravningsbyrå Leksand har erfarenhet av och arrangerar alla typer av begravningar, så som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan trosuppfattning. Vi kan ta hand om allt det praktiska eller precis så mycket du själv vill. Förutom att vi står till tjänst med det praktiska kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med en anhörigs bortgång.

Fenix Begravningsbyrå i Leksand

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Leksand

Det kan kännas övermäktigt när det är så mycket som ska bokas och genomföras inför en begravning. Därför kan det vara skönt att få hjälp av någon som kan och vet vad som måste ordnas och som ordnar allt åt dig. Hos oss får du rådgivning helt utan kostnad. Här på Fenix begravningsbyrå Leksand finns flera sätt att planera en begravning. Du kan boka allt via telefon med vägledning av våra rådgivare.

Vill du kan du använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida, här finns allt upplagt med bilder och priser på alternativen i varje steg i beställningen. Om det känns tryggare kan vi ordna ett hembesök eller boka ett personligt möte i vår möteslokal i Leksand, där vår representant går igenom allt med dig.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Leksand

Att arrangera en begravning i Leksand behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Har ni några idéer eller önskemål om hur du vill att ceremonin ska se ut så hjälper vi till att väva ihop det med den avlidnes önskan, om denne hade några. Berätta för oss så gör vi på Fenix begravningsbyrå Leksand allt för att förverkliga dina tankar, så länge det är praktiskt möjligt och respektfullt. Alla är vi unika därför vill vi också skapa den sista avskedsstunden så unik och personlig som möjligt.

Någonting som är mycket vanligt vid begravningsceremonier är att anhöriga vill ha en solist som sjunger några av den avlidnes favoritlåtar, alternativt spela upp låtarna med spotify. Många dekorerar kistan med personliga föremål eller teckningar från barnen och ordnar med ett fint inramat kort på den avlidne som man sätter på kistan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Leksand behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Leksand

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning