Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Sandviken

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Sandviken.

Vi lyssnar till dina önskemål och hjälper dig i dina val och skapar begravningen precis så som du önskar att den ska se ut. Vi hjälper dig gärna att arrangera en fin och personlig begravning enligt Svenska kyrkans ordning eller en borgerlig begravning, eller ceremonier enligt den trosuppfattning du tillhör. Förutom det praktiska kring begravningen kan vi också hjälpa till med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsbo.

Fenix Begravningsbyrå i Sandviken

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Sandviken

De flesta anhöriga som mist en anhörig anlitar en begravningsbyrå men du behöver inte göra det, om du vet vad som ska göras. Om man vill och orkar kan man ordna allt själv. Men det kan vara skönt och tryggt att få hjälp av Fenix Begravningsbyrå Sandviken som har alla kontakter och kan ordna saker man själv inte orkar med. När du planerar med oss får du en personlig rådgivare som kostnadsfritt hjälper dig med planeringen.

Fördelen med att planera med en av våra rådgivare är att du går genom processen steg för steg och få råd och tips i varje moment i planeringen. Om du vill kan du boka allt online här på vår hemsida tillsammans med familjen hemifrån. Då har ni möjlighet att gå igenom olika alternativ och priser som finns i alla steg. Vi kan komma på ett hembesök, om det känns tryggare eller så kan du besöka oss i vår möteslokal på Hyttegatan 16 i Sandviken.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Sandviken

Att arrangera en begravning i Sandviken behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Sandviken kan hjälpa till att hylla den avlidne på ett unikt och personligt sätt som knyter an till vem denne var i livet. Om det finns egna önskemål kring begravningen som den avlidne hade bör man respektera det så långt det är möjligt.

Vi hjälper gärna till att skapa fina personliga inbjudningskort eller ceremoniprogram så att gästerna får en varm och fin personlig känsla under ceremonin. Det är många som tar med sig ceremonikortet från begravningen som ett minne.

Många familjer vill skapa en fin atmosfär kring kistan med personliga föremål från en hobby eller intresse. Det blir en fantastisk känsla på ceremonin om en solist framför favoritlåtar som förknippas till den avlidne och om någon håller ett vackert tal som väcker känslor.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sandviken behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sandviken

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning