Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 512 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Gävle

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Gävle. Med vår hjälp anordnar du en vacker och personlig begravning utan att behöva drabbas av orimliga kostnader. Vi arrangerar begravningar enligt Svenska Kyrkans ordning och andra religiösa begravningar, men självklart kan du också anlita Fenix för en borgerlig begravning.

Det är ett stort ansvar att ordna med en finstämd och minnesvärd begravning, men samtidigt också hedrande. Vi vill vara ett stöd och underlätta och underlätta för dig som anhörig så mycket det går. Förutom att bistå med det praktiska kan vi också hjälpa till med allt det juridiska som uppstår när någon avlider.

Fenix begravningsbyrå i Gävle

Fenix begravningsbyrå

Hur vill du planera begravningen?

När du kontaktar oss får du kostnadsfritt en personlig rådgivare som hjälper dig genom begravningens alla steg. Vi erbjuder också en representant, som närvarar vid begravningsceremonin och ser till att allt fungerar som det ska.

En begravning kan vara strikt enligt gamla traditioner, men lika gärna okonventionell och personligt utformad. Det är ingen annan än du och din familj som bestämmer – men vår rådgivare finns vid din sida för att ge råd och tips. Vi hjälper dig även med att hitta rätt lokaler och förmedlar kontakten med präst eller annan officiant.

Du kan planera allt med hjälp av din rådgivare via telefon. Som alternativ har Fenix ett planeringsverktyg på webbplatsen, om du hellre vill sitta i lugn och ro i hemmet och överväga alternativen. Vi kommer gärna och besöker dig i hemmet, om du så önskar.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Gävle

Att ordna en begravning i Gävle behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Du behöver inte vara rädd för att framstå som konstig, om du skulle ha särskilda önskemål för begravningen. Det händer t.ex. att anhöriga vill måla kistan, att man lagt stenar och sand jämte kistan och burit in en kanot eller att man valt att hålla minnesstunden ute på en golfbana. Allt är tydliga tecken på att många tycker att det är viktigt att begravningsceremonin blir personlig.

Har du själv några speciella önskemål, så tveka inte att ta upp det. Det finns inga rätt eller fel vid en begravning, så länge det görs på ett respektfullt sätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Gävle behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Gävle

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning