Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 512 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Borlänge

Varje människa är unik, och därför vill vi hjälpa dig att hylla den avlidne genom att skapa en vacker och personlig avskedsstund. Vår uppgift är att vara ett stöd och avlasta de anhöriga genom och ta hand om det praktiska och det juridiska som kan kännas mycket tungt när man sörjer den man älskar. Vi arrangerar allt efter dina önskemål – och du avgör själv om du vill överlåta allt till oss eller om du vill ta hand om vissa saker själv.

Hos oss på Fenix begravning i Borlänge får du stöd, från början till slut, att planera en fin och personlig begravning. Vi arrangerar alla typer av begravningar; kyrkliga begravningar ledda av en präst, borgerliga med valfri officiant eller enligt annan religion.

Fenix begravningsbyrå i Borlänge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras i en stund när man har förlorat någon, något som sätter djupa spår i ens liv. Vi vill att avskedet ska bli så minnesvärt och personligt som möjligt för dig och de som är närvarande på begravningen.

Det som kan vara bra innan man börjar planeringen är att ha de grundläggande sakerna klara. Diskutera gärna med dina nära och kära vad ni vill ha med i ceremonin, vilken typ av begravning, kremering eller en jordbegravning?

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Borlänge får du en personlig rådgivare kostnadsfritt. Du kan även i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida och se alla alternativ vi har att erbjuda i varje steg. Vill du, gör vi även hembesök om du vill diskutera personligen i din hemmiljö.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Borlänge

Att arrangera en begravning i Borlänge behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Det är alltid välkommet med speciella önskemål i planeringen. För att få fram känslan av personen vi skapar ceremonin kring behöver vi få hjälp av er anhöriga som kände den avlidne i livet. För att ceremonin ska kännas personlig och äkta krävs eftertanke och ett öga för detaljer, vilket vi kan skapa tillsammans.

Alla begravningar ser olika ut, och det gör det därför att en begravning är en väldig personlig ceremoni. Hur ni än vill ta avsked av den avlidne, påkostat eller enkelt så finns det inget som är rätt eller fel i dessa sammanhang. Det ska kännas rätt och personligt - det är det viktigaste.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Borlänge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Borlänge

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning