Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Borlänge

Varje människa är unik, och därför vill vi hjälpa dig att hylla den avlidne genom att skapa en vacker och personlig avskedsstund. Vår uppgift är att vara ett stöd och avlasta de anhöriga genom och ta hand om det praktiska och det juridiska som kan kännas mycket tungt när man sörjer den man älskar. Vi arrangerar allt efter dina önskemål – och du avgör själv om du vill överlåta allt till oss eller om du vill ta hand om vissa saker själv.

Hos oss på Fenix begravning i Borlänge får du stöd, från början till slut, att planera en fin och personlig begravning. Vi arrangerar alla typer av begravningar; kyrkliga begravningar ledda av en präst, borgerliga med valfri officiant eller enligt annan religion.

Fenix begravningsbyrå i Borlänge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras i en stund när man har förlorat någon, något som sätter djupa spår i ens liv. Vi vill att avskedet ska bli så minnesvärt och personligt som möjligt för dig och de som är närvarande på begravningen.

Det som kan vara bra innan man börjar planeringen är att ha de grundläggande sakerna klara. Diskutera gärna med dina nära och kära vad ni vill ha med i ceremonin, vilken typ av begravning, kremering eller en jordbegravning?

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Borlänge får du en personlig rådgivare kostnadsfritt. Du kan även i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida och se alla alternativ vi har att erbjuda i varje steg. Vill du, gör vi även hembesök om du vill diskutera personligen i din hemmiljö.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Borlänge

Att arrangera en begravning i Borlänge behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Det är alltid välkommet med speciella önskemål i planeringen. För att få fram känslan av personen vi skapar ceremonin kring behöver vi få hjälp av er anhöriga som kände den avlidne i livet. För att ceremonin ska kännas personlig och äkta krävs eftertanke och ett öga för detaljer, vilket vi kan skapa tillsammans.

Alla begravningar ser olika ut, och det gör det därför att en begravning är en väldig personlig ceremoni. Hur ni än vill ta avsked av den avlidne, påkostat eller enkelt så finns det inget som är rätt eller fel i dessa sammanhang. Det ska kännas rätt och personligt - det är det viktigaste.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Borlänge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Borlänge

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning