Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Sunne

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Sunne.

När man mister en nära anhörig är det en svår tid i livet man går igenom. Då du behöver allt stöd du kan få. Livet blir aldrig riktigt som det har varit och nu tvingas man leva vidare med minnet av en livskamrat, ett barn eller en nära anhörig.

Vår vision på Fenix Begravningsbyrå Sunne är att stötta och underlätta för dig i din planering av begravningen. Du kan överlämna precis allt till oss eller så mycket du själv vill och vi jobbar efter dina önskemål.

Vi har erfarenhet av att arrangera alla typer av begravningar: kyrkliga, borgerliga eller enligt andra trosuppfattningar. Vi hjälper till med alla förberedelser och planering, står till tjänst med allt genomförande och det praktiska kring ceremonin. Vi kan även bistå med bouppteckning och det juridiska kring ett dödsbo.

Fenix Begravningsbyrå i Sunne

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Sunne

Det är mycket som ska ordnas och många beslut som måste tas när man planerar en begravning. Men många beslut kommer naturligt utan ansträngning när det dyker upp. Vi på Fenix Begravningsbyrå Sunne är här för att hjälpa dig att ställa de frågorna så att du inte missar vissa delar och gå igenom hela processen tillsammans med dig. Att få råd och tips hos oss är kostnadsfritt när du arrangerar en begravning. Du kan planera en begravning på flera olika sätt.

Vi erbjuder, förutom att du kan boka allt per telefon, ett planeringsverktyg där allt är utförligt upplagt steg för steg. Du kan sitta hemma i lugn och ro, överväga alla alternativ och priser och diskutera med din familj. Här behöver du inte känna pressen att du måste ta besluten med en gång. Vi erbjuder även hembesök om du vill ha någon att prata med när det gäller planeringen eller så kan vi mötas i vår möteslokal i Centrumhuset 35 i Sunne.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Sunne

Att ordna en begravning i Sunne behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Begravningsceremonier kan skilja sig mycket från varandra eftersom idag är man mer mån om att utforma ceremonin så personligt som möjligt. Förr såg i princip alla begravningar likadana ut, men nu vill de flesta ha ett mer personligt avsked. Vi har sett många varianter när det gäller ceremonier. Vi begravde en kvinna som hade tillhört en MC-klubb och här hade man dekorerat hennes motorcykel med hennes favoritblommor och placerat den bredvid kistan.

Dina personliga önskningar är viktiga för oss eftersom du och dina anhöriga kände den avlidne och som vet vilka intressen och vilken personlighet denne hade. Fenix Begravningsbyrå Sunne kan hjälpa till att väva ihop dina idéer med hur den avlidne ville ha det om denne hade egna önskemål om hur han eller hon ville ha det.

En kristen begravningsceremoni är det absolut vanligaste i Sverige när någon går bort och här överlämnar man den avlidne i Guds händer. Även om begravningsceremonin sker enligt Svenska kyrkans ordning som har en bestämd ordning och ett fast innehåll så finns det utrymme för bland annat egna val av psalmer och egen musik. Musiken kan antingen framföras av en som sjunger eller spelas upp i kyrkans musikanläggning.

Kyrkor i Sunne pastorat: Gräsmarks kyrka, Sunne kyrka, Östra Ämterviks kyrka och Västra Ämterviks kyrka.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sunne behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sunne

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning