Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Arvika

Välkommen till en modern begravningsentreprenör – Fenix begravningsbyrå i Arvika. När man förlorar någon man älskar, sörjer vi alla på olika sätt. Att känna sorg är en känslomässig reaktion, och det är viktigt för sorgearbetet att du tillåter dig själv att få utlopp för dina känslor. Är du ledsen, gråt ut, tillåt dig själv att vara både arg och glad. Så småningom går sorgen över till saknad som alltid kommer att finnas kvar.

Vår mission är att stötta och avlasta dig genom att ta hand om det praktiska och det juridiska som kan kännas mycket tungt när man sörjer någon. Vi på Fenix begravningsbyrå i Arvika vill göra det som känns svårt enkelt för dig. Vi arrangerar begravningar enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan religions traditioner. Vi hjälper även till med kontakt av präst, officiant, representant, bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå i Arvika

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är kostnadsfritt när du planerar en begravning tillsammans med våra personliga rådgivare. Vi vägleder dig genom hela processen steg för steg med både råd och tips. Vi vill hjälpa dig att skapa en minnesvärd ceremoni där du känner att du får en personlig prägel. Du kan i lugn och ro tillsammans med din familj titta igenom alla våra alternativ som finns på vår hemsida, sedan boka utan att behöva känna någon tidspress. Uppstår det frågor finns vi tillhands ett telefonsamtal bort. Känner du att det känns tryggare att boka personligen med oss kan vi göra ett hembesök.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Arvika

Att arrangera en begravning i Arvika behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För att sätta en personlig prägel på begravningsceremonin och få fram känslan av den avlidne, behöver vi dina idéer. Berätta för oss om vad som var unikt för just honom eller henne. Kanske hade den avlidne önskemål om sin begravning eller ni kanske vet hur den avlidne ville ha det ändå, ni som kände honom eller henne i livet.

Alla familjer vill ta avsked på olika sätt, därför är en begravning är väldig personlig. Några inslag som de flesta väljer är egen musik. Antingen har man en solist som framför musiken eller så spelar man upp låten på spotify. Nästa alla kyrkor och kapell har utrustning som man kan spela upp musik i högtalare. Hur du än väljer att utforma ceremonin så finns det inget som heter rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Arvika behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Arvika

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning