Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Vänersborg

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Vänersborg.

Mötet med döden när man mister en nära anhörig kan utgöra en av våra svåraste livskriser. Sorgen är alltid personlig och vi alla upplever den olika, det tar också olika lång tid för var och en att ta sig igenom sorgearbetet.

En begravning är ett sätt att ta farväl och en viktig del i accepterandet och för sorgearbetet. Vi på Fenix Begravningsbyrå Vänersborg vill finnas till hands och ge det stöd du behöver när du arrangerar en begravning, så att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt i en svår stund som denna. Vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till, oavsett vilken religion du tillhör.

Fenix Begravningsbyrå i Vänersborg

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Vänersborg

Det är viktigt för oss på Fenix Begravningsbyrå Vänersborg att ge dig rätt stöd så att du känner dig trygg när du vänder dig till oss. Vi vet vad som måste göras och guidar dig igenom hela bokningsprocessen med råd och tips när du behöver det. Hos oss kan du planera tillsammans med en av våra personliga rådgivare per telefon eller använda vårt planeringsverktyg på här på hemsidan för att boka allt i din egen takt. Fördelen med att boka online är att du i lugn och ro tillsammans med din familj kan gå i genom alternativ och se priser i varje moment.

Känns det tryggare om vi hjälper dig personligen att boka, kan vi göra ett hembesök, alternativt boka ett möte på Edsgatan 6 i Vänersborg, där vi har vår möteslokal. Hur du än väljer att boka med oss är ingenting bindande förrän du har godkänt din offert med ett fast pris som du får av oss.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Vänersborg

Att arrangera en begravning i Vänersborg behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vid en begravning bör man utgå ifrån den avlidnes önskan om det finns något uttalat. Men om det inte är så kanske du som anhörig vet det ändå, eftersom du är den som kände den avlidne och därför vet bäst hur denne skulle vilja ha det. Det kan vara svårt att veta vad man ska göra för att ceremonin ska kännas varm och personlig, men det är därför vi på Fenix Begravningsbyrå Vänersborg finns här för att komma med råd och tips som passar just din familj.

Att dekorera kistan med personliga föremål och kanske ha ett inramat kort på den avlidne är väldigt vanligt. Det blir en varm stämning på ceremonin om någon nära vän eller släkting håller tal och berättar händelser ur den avlidnes liv. För att begravningen ska känns personligt och fint kan man skapa ett personligt ceremoniprogram som alla närvarande får.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Vänersborg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Vänersborg

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning