Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Uddevalla

Varmt välkommen till en modern och nytänkande begravningsbyrå - Fenix begravningsbyrå i Uddevalla. Vår vision när vi startade var att göra det lättare för anhöriga att ordna en begravning. Vår uppgift är att stötta och avlasta de anhöriga genom att ta hand om det praktiska och det juridiska, som kan kännas mycket tungt när man sörjer den man älskar. Vi arrangerar allt efter dina önskemål, så mycket eller så lite du själv vill.

Vi arrangerar begravningsceremonier enligt Svenska kyrkans ordning i kyrkor och kapell, eller ceremonier enligt annan trosuppfattning. Självklart anordnar vi borgerliga begravningar i kapell eller någon annanstans om du så vill. Även begravningar utan någon speciell ceremoni.

Fenix begravningsbyrå i Uddevalla

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

I en tid när sorgen är som tyngst kan det vara svårt att fatta beslut kring begravningen. Vår roll är ge dig råd och att vara lyhörda för dina önskemål. Vi ser till att du och de andra anhöriga känner er trygga och sedda när allt ska omsättas i verklighet.

Planera begravningen i lugn och ro i din hemmiljö tillsammans med dina nära och kära. Du kan använda vårt planeringsverktyg på här på vår hemsida, där kan du se alla alternativ som finns. Det är kostnadsfritt att ta hjälp av våra rådgivare och det kan du göra när som helst, om det uppstår frågor. Vill du, kommer vi gärna på hembesök om du hellre vill tala med någon av våra representanter och få personlig hjälp med att planera.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Uddevalla

Att ordna en begravning i Uddevalla behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

En begravningsceremoni är till för att hedra den avlidne, och genom att knyta an till vem han eller hon var i livet kan man göra begravningen personlig och respektfull. Vi vill att ceremonin ska kännas personlig och äkta. För det krävs det eftertanke och ett öga för detaljer, vilket vi kan skapa tillsammans. Vi tar tacksamt emot speciella önskemål i planeringen.

Alla begravningar är mycket personliga och önskemålen varierar stort, vilket gör att alla ceremonier ser olika ut. Hur ni än vill ta avsked av den avlidne stort eller litet så finns det inget som är rätt eller fel i dessa sammanhang. Det ska kännas rätt och personligt - det är det viktigaste.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Uddevalla behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Uddevalla

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning