Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Stenungsund

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Stenungsund.

När en nära vän och anhörig tas ifrån oss är det alltid en chockartad och tung upplevelse. Känslan är ofta så overklig att det är svårt att fatta att det har hänt. Vi vet att du går igenom en tung fas i livet, därför vill vi på Fenix Begravningsbyrå vara här för att avlasta och ta hand om det som känns svårt för dig. Vi på Fenix Begravningsbyrå Stenungsund finns här för att hjälpa dig att skapa en vacker och personlig avskedsceremoni tillsammans med dig. Vi finns här från början till slut, hela tiden på dina villkor.

Vi arrangerar begravningsceremonier enligt alla typer av trosuppfattningar eller som du vill ha det om det är en borgerlig begravning. Vi erbjuder hjälp med allt från bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, begravningsvärd, solist, minnesstundslokal och gravsättning med mera. Vi kan ordna med allt det praktiska även om du inte vill ha någon ceremoni kring begravningen. Du bestämmer själv vad du vill ordna med och vad du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Stenungsund

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Stenungsund

Det kan kännas svårt och övermäktigt att ta tag i en begravning till en början. Vi på Fenix Begravningsbyrå Stenungsund hjälper dig att bena ut vad som är vad, men det man kan börja med först är vilken typ av begravning man har tänkt sig, jordbegravning eller kremering, och i vilken ceremonilokal som begravningen ska hållas: kyrka/kapell eller någon annan plats.

Våra duktiga rådgivare vägleder dig genom hela processen om du vill boka allt via telefon. Vill du fundera i lugn och ro och diskutera med din familj kan ni boka allt online på vår hemsida. Här finns ett planeringsverktyg där allt är utförligt beskrivet med bilder och priser som ni tillsammans kan gå igenom. Vill du ha personlig hjälp så kan en representant från oss göra ett hembesök eller boka ett möte i vår möteslokal på Strandvägen 12 A i Stenungsund.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Stenungsund

Att ordna en begravning i Stenungsund behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vad är personliga önskemål egentligen? Det kan till exempel vara att den avlidne hade ett uttalat önskemål om sin egen begravning. Kanske har du egna idéer om hur du vill utforma ceremonin, berätta för oss så ser vi till att dina idéer förverkligas om det är möjligt.

Det är ganska vanligt att man skapar ett personligt ceremonikort som ni eller vi tillsammans designar. Den delas ut till alla gäster så att de lättare kan följa med under ceremonin och som de kan ta med sig hem som ett minne från begravningen.

Många tycker att den avlidnes favoritmusik hör till en ceremoni, vilket framförs av en anlitad solist eller någon i familjen som sjunger låtarna. Det finns även möjlighet att få musiken uppspelad på spotify i nästan alla kyrkor och kapell.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Stenungsund behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Stenungsund

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning