Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Trollhättan

Att skiljas från någon som står en nära är förmodligen det svåraste som vi kan vara med om. När sorgen är som mest turbulent, ställs det samtidigt krav på oss att ta tag i saker som måste ordnas. Vi vet att en begravning är en del av sorgeprocessen och därför vill vi på Fenix hjälpa dig att anordna en så vacker och personlig begravning som möjligt.

Vi kan hjälpa dig från början till slut att planera en fin och personlig begravning. Vi arrangerar alla typer av begravningar, kyrkliga begravningar ledda av en präst, borgerliga med valfri officiant eller en ceremoni enligt annan religions ordning.

Fenix begravningsbyrå i Trollhättan

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket som ska ordnas inför en begravning. Det ska ringas, bokas och beställas - allt från präst och ceremonilokal till blommor och kista. Därför kan det vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras i en stund när sorgen och saknaden är smärtsam och påtaglig.

Du får hjälp av oss med en personlig rådgivare kostnadsfritt. Du kan även i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära använda vårt planeringsverktyg, där du steg för steg kan gå igenom vårt utbud här på vår hemsida. Vill du hellre ha ett hembesök och diskutera personligen med oss ordnar vi det naturligtvis.

Diskutera gärna med dina nära och kära vilken typ av begravning ni önskar, kyrklig eller borgerlig. Det som också kan vara bra att ha klart innan man börjar planeringen är om det ska vara en kremering eller en jordbegravning.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Trollhättan

Att arrangera en begravning i Trollhättan behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För att avskedsstunden ska bli så minnesvärd som möjligt kan det vara bra att fundera på, vad som var unikt och personligt med den avlidne. Att skapa ceremonin kring personen och få fram känslan av vem han eller hon var i livet kan man göra på många sätt. Att låta en solist sjunga en favorit sång, eller att någon berättar om den avlidne och dennes liv är vanliga inslag i ceremonin.

Har ni några önskemål så ta upp det med oss, hur udda det än tycks vara. Vi gör vårt bästa för att uppfylla era önskemål så länge det är respektfullt. Det finns inte två begravningar som är lika, på grund av att alla vill ta avsked på olika sätt. I det här sammanhanget finns det inget som är rätt eller fel, därför att en begravningsceremoni är väldig personlig.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Trollhättan behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Trollhättan

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning