Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Alingsås

Du som ska ordna med en begravning i Alingsås är varmt välkommen till oss på Fenix begravningsbyrå i Alingsås. Oavsett om du vill ha en kyrklig ceremoni, enligt Svenska kyrkans ordning eller annan religion, eller om du föredrar en borgerlig begravning, så finns vi till din hjälp. Självklart finns vi här till din hjälp även om du inte vill ha en formell ceremoni alls – eller planerar att hålla den vid ett senare tillfälle.

Fenix begravningsbyrå i Alingsås sätter dina önskemål i första rummet. Vi hjälper dig under planeringen med råd, och gör allt i vår makt för att begravningen ska bli vacker och finstämd.

Hos får du gratis rådgivning, och en personlig kontakt som hela tiden finns vid din sida, om du behöver fråga om något eller vill ha hjälp med det praktiska. Vissa saker kanske du vill ta hand om på egen hand, och resten kan du tryggt överlämna till oss på Fenix.

Fenix begravningsbyrå i Alingsås

Fenix begravningsbyrå

Planera begravningen i lugn och ro

Du får all den hjälp du behöver, och kan planera begravningen tillsammans med vår rådgivare över telefon. Men om du hellre vill sitta i lugn och ro och överväga alternativen, är vårt planeringsverktyg på Fenix webbplats ett bra alternativ. Det ger dig tid att fundera, och du kan göra det på tider som passar dig. Vill du istället tala med någon ansikte mot ansikte, ordnar vi med ett hembesök där du får träffa en av våra representanter.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Alingsås

Att ordna en begravning i Alingsås behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

En personlig begravning

Vi är alla olika, och det är vanligt att man som anhörig vill försöka göra ceremonin så personlig som möjligt, att begravningen ska spegla vem den avlidne varit. Och har du några särskilda önskemål i samband med det, så tveka inte att fråga oss. Vi hjälper dig att förverkliga ditt önskemål så långt det är möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Alingsås behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Alingsås

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning