Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Borås

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Borås. Vi hjälper dig att ordna en minnesvärd, finstämd och vacker begravning i Borås med omnejd. Vi kan arrangera begravningsceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning i kyrkor och kapell, eller enligt annan trosuppfattning. Självklart kan vi också hjälpa till med borgerliga begravningar och begravningar utan någon speciell ceremoni.

Fenix begravning i Borås finns här för din skull. Det är du som anhörig som bestämmer hur begravningen ska se ut, och vi kan hjälpa till med råd och alternativ längs vägen.

När du kontaktar Fenix Begravning får du en personlig rådgivare som finns till din hjälp varje del av planeringen. Tveka inte att fråga honom eller henne om det är något du undrar över!

Fenix begravningsbyrå i Borås

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Borås

Det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som kan och vet vad som måste ordnas. Hos oss får du personlig rådgivning kostnadsfritt, du får råd och hjälp att lösa alla praktiska och juridiska frågor kring en begravning.

Det finns flera tillvägagångssätt när du planerar en ceremoni hos oss. Du kan boka allt per telefon med en erfaren och kunnig rådgivare som svarar på dina frågor och leder dig genom processen steg för steg.

Ibland kan det kännas bättre att planera begravningen med sin familj och titta på alla priser och alternativ tillsammans. Då kan man använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida, där allt är upplagt steg för steg. Skulle det kännas bättre att planera tillsammans med någon fysisk person som du kan ställa frågor till och som hjälper dig med planeringen, då kan någon av oss komma hem till dig.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Borås

Att arrangera en begravning i Borås behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Är det något särskilt du önskar i samband med begravningen, så tveka inte att prata med oss. Även om vi har stor erfarenhet av begravningar så är vi lyhörda för hur du vill ha det, och öppna för alla förslag du kan ha. Om det bara är praktiskt möjligt så hjälper vi dig att förverkliga dina önskemål.

Runtom i Borås finns det många vackra kyrkor, kapell och andra lokaler för begravningsceremonin. I utkanten av Borås ligger t.ex. S:t Sigfrids griftegård, som anses vara en av landets vackraste begravningsplatser. Här kan du t.ex. sprida askan i ett vattendrag som rinner genom delar av parken.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Borås behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Borås

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning