Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Lerum

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Lerum.

Döden är en del av livet, men att förlora någon nära och kär är aldrig lätt. När en människa som står en nära går bort kan det kännas overkligt att denne inte finns här bland oss. Fram till begravningen är det många praktiska saker som ska ordnas och beslut som ska tas. Vi på Fenix Begravningsbyrå Lerum vill finnas här för dig och ge stöd under hela processen vid planeringen och genomförandet av en finstämd begravning.

Vår mission är att göra allt det som känns svårt lite lättare för dig. Vi på Fenix Begravningsbyrå Lerum samarbetar med alla typer av trossamfund. Vi arrangerar bland annat kristna ceremonier i kyrkor, borgerliga eller enligt olika trossamfunds ceremonier i kapell. Ceremonin kan även anordnas i en annan valfri lokal som du finner lämplig. Om du vill kan vi även ordna med präst, officiant, representant och hjälper till med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Lerum

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Lerum

När man ska arrangera en begravning är man inte tvungen att anlita en begravningsbyrå. Om man vet vad som ska ordnas och orkar kan man ordna allt själv. Men det är mycket att tänka på och det kan kännas svårt och omständligt, om man inte är van. Därför kan det vara tryggt och skönt att vända sig till någon vet vem man ska kontakta för de olika saker som måste fixas och ordnar allt det praktiska kring ceremonin.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Lerum har skapat flera enkla sätt att planera en fin personlig begravning. 1: Du kan planera kostnadsfritt tillsammans med en personligrådgivare per telefon. 2: Använd vårt smidiga planeringsverktyg här på hemsidan, där allt är upplagt steg för steg med priser och alternativ. 3: Få ett hembesök av en representant eller boka ett möte med oss på Brobacken 6B i Lerum och få hjälp med planeringen. När vi har fått in din beställning, kontaktar vi dig och går igenom hela beställningen tillsammans steg för steg så att allt blir rätt.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Lerum

Att ordna en begravning i Lerum behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla begravningar är olika och det finns många olika sätt att hedra den avlidne på. Finns det något särskilt du har i åtanke, så säg till så gör vi vad vi kan för att uppfylla din önskan. Du som anhörig vet bäst vad som är personligt och som kan skapa det där lilla extra som känns unikt, eftersom du kände den avlidne i livet.

Ett av de allra vanligaste inslagen på en begravning som kan kännas personligt är att spela upp låtar som den avlidne tyckte om, man kan även anlita en solist som framför låtarna. Personliga önskemål behöver inte vara något man gör praktiskt, utan det kan även vara att man har personliga föremål som man lägger på eller bredvid kistan. Men det kan vara i princip vad som helst bara det är respektfullt mot den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Lerum behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Lerum

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning