Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Lerum

Trygg begravning och juridisk hjälp i Lerum – alltid fast pris

Brobacken 6B, Lerum (Endast tidsbokning)
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Lerum

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Lerum.

Döden är en del av livet, men att förlora någon nära och kär är aldrig lätt. När en människa som står en nära går bort kan det kännas overkligt att denne inte finns här bland oss. Fram till begravningen är det många praktiska saker som ska ordnas och beslut som ska tas. Vi på Fenix Begravningsbyrå Lerum vill finnas här för dig och ge stöd under hela processen vid planeringen och genomförandet av en finstämd begravning.

Vår mission är att göra allt det som känns svårt lite lättare för dig. Vi på Fenix Begravningsbyrå Lerum samarbetar med alla typer av trossamfund. Vi arrangerar bland annat kristna ceremonier i kyrkor, borgerliga eller enligt olika trossamfunds ceremonier i kapell. Ceremonin kan även anordnas i en annan valfri lokal som du finner lämplig. Om du vill kan vi även ordna med präst, officiant, representant och hjälper till med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Lerum

När man ska arrangera en begravning är man inte tvungen att anlita en begravningsbyrå. Om man vet vad som ska ordnas och orkar kan man ordna allt själv. Men det är mycket att tänka på och det kan kännas svårt och omständligt, om man inte är van. Därför kan det vara tryggt och skönt att vända sig till någon vet vem man ska kontakta för de olika saker som måste fixas och ordnar allt det praktiska kring ceremonin.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Lerum har skapat flera enkla sätt att planera en fin personlig begravning. 1: Du kan planera kostnadsfritt tillsammans med en personligrådgivare per telefon. 2: Använd vårt smidiga planeringsverktyg här på hemsidan, där allt är upplagt steg för steg med priser och alternativ. 3: Få ett hembesök av en representant eller boka ett möte med oss på Brobacken 6B i Lerum och få hjälp med planeringen. När vi har fått in din beställning, kontaktar vi dig och går igenom hela beställningen tillsammans steg för steg så att allt blir rätt.

Möteslokaler i Lerum

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremering

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå