Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Mölnlycke

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Mölnlycke.

Att mista någon som står en nära är kanske det tuffaste man kan vara med om och livet blir aldrig desamma efter det. Man kan heller aldrig vara förberedd och man kan inte göra något åt det. Det är en tuff uppgift att i denna stund av sorg börja planera en begravning, samtidigt vet vi också att en begravning är en viktig del i sorgeprocessen.

Därför vill vi på Fenix Begravningsbyrå Mölnlycke finnas här för att hjälpa dig igenom alla svåra beslut som måste fattas när en nära anhörig och vän gått bort. Vi kan finnas här för dig och lösa både praktiska och juridiska frågor efter dina villkor. Vi arrangerar alla typer av religiösa begravningar oavsett vilket samfund du tillhör, och även borgerliga begravningar.

Fenix Begravningsbyrå i Mölnlycke

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Mölnlycke

Vi på Fenix Begravningsbyrå Mölnlycke erbjuder flera sätt att planera en begravning. Du kan planera och boka allt hemifrån tillsammans med våra personliga rådgivare tryggt och enkelt per telefon, helt kostnadsfritt. Vill du istället använda vårt planeringsverktyg på vår hemsida för att boka kan du tillsammans med din familj diskutera alla valmöjligheter och priser i lugn och ro utan tidspress. Fastnar du i planeringen så finns vi här, ett telefonsamtal bort.

Vi på Fenix begravningsbyrå finns här för dig under hela processen och vi ser till att begravningen blir precis så som du önskar. Vi gör även hembesök om du vill möta oss personligen och arrangera begravningen eller så kan vi boka in en tid i vår möteslokal på Gamla Kronvägen 54 i Partille. Vi kontaktar dig när vi har fått in beställningen och går igenom hela begravningen så att allt blir rätt. Sedan skickar vi en offert med ett fast rimligt pris.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Mölnlycke

Att arrangera en begravning i Mölnlycke behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Personliga önskemål gör att en begravning känns unik och det finns många sätt att göra en begravningsceremoni personlig. Först och främst så tar man hänsyn till den avlidnes önskan om denne hade något uttalat och utgår därifrån. Beroende på vilken typ av begravning som ska planeras finns det olika teman man kan använda sig av.

Tema på en begravning kan baseras på den avlidnes intresse. Som den gången när vi ställde den avlidnes motorcykel bredvid kistan, då motorcyklar har genomsyrat hela hans liv. Ett vanligt sätt som sätter en fin personlig prägel är att beställa personliga ceremoniprogram. Man kan göra den personlig genom att ha en härlig bild från den avlidne och kanske en fin dikt eller citat från den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Mölnlycke behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Mölnlycke

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning