Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Kungälv

Trygg begravning och juridisk hjälp i Kungälv – alltid fast pris

Gymnasiegatan 4, Kungälv (Endast tidsbokning)
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Kungälv

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Kungälv.

När någon nära anhörig eller en kär vän avlider och tas ifrån oss är det är en del av livet, men en mycket svår del med obeskrivlig smärta för de anhöriga. Mitt i sorgen kan det kännas både tungt och omständligt att ta tag i och arrangera en begravning och allt som måste ordnas kring ett dödsbo. Då kan det kännas bra att få hjälp och stöd av en begravningsbyrå som vet vad som måste ordnas.

Du kan tryggt vända dig till oss på Fenix Begravningsbyrå Kungälv. Vi hjälper dig och ser till att allt det som känns svårt att blir lite lättare för dig. Hos oss får du råd och hjälp av en personlig rådgivare att lösa alla praktiska frågor. Vi hjälper dig med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Men du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med. Vi arrangerar alla typer av begravningar såsom enligt svenska kyrkans ordning, borgerliga ceremonier eller enligt annan religions traditioner.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kungälv

Vi på Fenix Begravningsbyrå Kungälv anser att det inte ska kännas krångligt att planera en begravning, därför har vi skapat olika sätt att planera för att det ska finnas ett enkelt sätt för alla. Man kan planera på det traditionella sättet, att du bokar en tid i Fenix möteslokal på Gymnasiegatan 4 i Kungälv eller så gör vi gärna ett hembesök. Men du kan också ringa oss och planera hela begravningen via telefon med en av våra rådgivare som ger dig råd och tips hela vägen.

Men många föredrar att planera en begravning hemifrån via vår hemsida eftersom där finns allt samlat i vårt smidiga planeringsverktyg. Där kan du se alla alternativen i varje steg i beställningen med bilder och priser, som du kan diskutera med din familj i lugn och ro. När allt är klart och vi har fått in beställningen, gör vi ordningen offert med ett fastpris som vi skickar till dig. Innan vi skickar den ringer vi dig och går igenom beställningen med dig så att allt är i sin ordning.

Möteslokaler i Kungälv

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremering

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå