Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Kungälv

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Kungälv.

När någon nära anhörig eller en kär vän avlider och tas ifrån oss är det är en del av livet, men en mycket svår del med obeskrivlig smärta för de anhöriga. Mitt i sorgen kan det kännas både tungt och omständligt att ta tag i och arrangera en begravning och allt som måste ordnas kring ett dödsbo. Då kan det kännas bra att få hjälp och stöd av en begravningsbyrå som vet vad som måste ordnas.

Du kan tryggt vända dig till oss på Fenix Begravningsbyrå Kungälv. Vi hjälper dig och ser till att allt det som känns svårt att blir lite lättare för dig. Hos oss får du råd och hjälp av en personlig rådgivare att lösa alla praktiska frågor. Vi hjälper dig med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Men du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med. Vi arrangerar alla typer av begravningar såsom enligt svenska kyrkans ordning, borgerliga ceremonier eller enligt annan religions traditioner.

Fenix Begravningsbyrå i Kungälv

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kungälv

Vi på Fenix Begravningsbyrå Kungälv anser att det inte ska kännas krångligt att planera en begravning, därför har vi skapat olika sätt att planera för att det ska finnas ett enkelt sätt för alla. Man kan planera på det traditionella sättet, att du bokar en tid i Fenix möteslokal på Gymnasiegatan 4 i Kungälv eller så gör vi gärna ett hembesök. Men du kan också ringa oss och planera hela begravningen via telefon med en av våra rådgivare som ger dig råd och tips hela vägen.

Men många föredrar att planera en begravning hemifrån via vår hemsida eftersom där finns allt samlat i vårt smidiga planeringsverktyg. Där kan du se alla alternativen i varje steg i beställningen med bilder och priser, som du kan diskutera med din familj i lugn och ro. När allt är klart och vi har fått in beställningen, gör vi ordningen offert med ett fastpris som vi skickar till dig. Innan vi skickar den ringer vi dig och går igenom beställningen med dig så att allt är i sin ordning.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kungälv

Att ordna en begravning i Kungälv behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Efter år av att ha arrangerat olika typer av ceremonier har vi lärt oss att ingen begravning är den andra lik, och det ska den inte vara heller. Personlig prägel på en begravningsceremoni får man fram genom att vi lyssnar av vem den avlidne var och tillsammans filar på idéer för att få en personlig touch. Ett av de vanligaste inslagen på en begravning är att en solist sjunger en favoritlåt som den avlidne gillade och det sätter en varm atmosfär på ceremonin.

Fenix Begravningsbyrå Kungälv hjälper gärna till med att dekorera kistan med den avlidnes personliga föremål eller med ett fint kort på kistan. Men höjdpunkten på en begravningsceremoni är framför allt är när en präst, officiant en vän eller anhörig berättar om den avlidnes personlighet och speciella händelser i dennes liv.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kungälv behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kungälv

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning