Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Strömstand

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Strömstad.

Att skiljas från någon som står en nära är förmodligen det svåraste som vi kan vara med om. Sorgen, ensamheten och saknaden är så påtaglig och smärtsam, och ofta ställs det samtidigt krav på oss att ta tag i en begravning som måste ordnas. I den här situationen är det lätt att man står handfallen och inte vet vad man ska göra.

Vår vision på Fenix Begravningsbyrå Strömstad var när vi startade vår verksamhet, var att göra det lättare för anhöriga att ordna en begravning och till ett rimligt pris. Vår uppgift är att stötta och avlasta dig och ta hand om det praktiska och det juridiska, som kan kännas mycket tungt när man sörjer. Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier oavsett trosuppfattning eller begravningar utan religiösa inslag.

Fenix Begravningsbyrå i Strömstand

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Strömstad

I en tid när sorgen är som tyngst kan det vara svårt att veta vad som är bäst och fatta beslut kring begravningen. Vår roll på Fenix Begravningsbyrå Strömstad är ge dig råd och att vara lyhörda för hur du vill ha det. Vi ser till att du känner dig trygg och känner dig sedd när allt ska omsättas i verklighet.

Du kan planera hela begravningen i lugn och ro i din hemmiljö tillsammans med dina nära och kära på flera olika sätt hos oss. Du kan använda vårt planeringsverktyg på här på vår hemsida, där kan du se alla alternativ som finns. Det är kostnadsfritt att få hjälp av våra rådgivare via ett telefonsamtal. Om du hellre vill tala med någon, kommer vi gärna på hembesök eller bokar ett möte i vår möteslokal i Strömstad.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Strömstand

Att arrangera en begravning i Strömstand behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Tiderna har förändrats när det gäller begravningar i Sverige och det vi har märkt är att på senaste tiden väljer många att göra det sista avskedet mer personligt än tidigare. Man är mer noga med att begravningen speglar den avlidne och många vill skräddarsy ceremonin. Ofta väljer man ett tema och har man bott vid kusten är havet ett vanligt tema. Vi har varit med om att man ville ha liten båt som dekoration och runt om dekorerade vi med sand och stenar, allt för att återskapa en strandkänsla.

Man hade skapat ett ceremoniprogram i samma tema, med den avlidne sittande på en båt och en solist framförde sånger av den avlidnes favoritartist. Om någon kan hålla ett tal som kände den avlidne uppskattas det av alla och ger en varm, fin stämning över ceremonin. Det finns mycket man kan göra och vi på Fenix Begravningsbyrå Strömstad kan hjälpa dig med fler idéer.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Strömstand behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Strömstand

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning