Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Karlstad

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Karlstad

Det finns ingenting som kan förbereda oss på de känslor som stormar upp när en närstående går bort. Och att mitt i denna sorgens tid tvingas kontakta en begravningsbyrå för att börja planera för en begravning är en uppgift som kan kännas övermäktig för många. Men det går, bara man får lite hjälp på vägen.

Fenix Begravningsbyrå Karlstad är en lågmäld och lyhörd begravningsbyrå, med stort fokus på att anordna begravningen precis så som du vill ha den – praktisk hjälp utan pekpinnar.

Hos oss får du den hjälp du vill ha, varken mer eller mindre. Vi tar hand om allt det du själv inte vill eller kan ta tag i och anordnar begravningen inom de flesta trossamfund. Behöver du hjälp med bouppteckning och annan juridik har vi kunnig personal även på det området.

Fenix Begravningsbyrå i Karlstad

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Karlstad

Att planera en begravning tillsammans med Fenix Begravningsbyrå Karlstad kan gå till på tre olika sätt. Du kan sköta allt via telefonsamtal med vår rådgivare, se alla alternativ i vårt planeringsverktyg eller så ses vi i ett personligt möte. Vi gör även hembesök.

Direkt när du kontaktar vår begravningsbyrå får du en egen, personlig rådgivare, utan att det kostar extra. Det gör att du kan känna dig lugn i förvissning om att inget viktigt glöms bort. I vårt planeringsverktyg kan du dessutom sitta hemma i lugn och ro och se alla alternativ som står till buds.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Karlstad

Att arrangera en begravning i Karlstad behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Förutom att planera begravningen så att allt blir rätt vill man också gärna göra ceremonin till något personligt och unikt. Vi är ju alla olika och som anhörig vill man gärna göra begravningsakten till något som är kopplat till den avlidnes speciella särdrag.

Därför är du mer än välkommen att lämna in dina personliga önskemål till oss på Fenix Begravningsbyrå Karlstad. Det finns inga dåliga idéer så länge det görs av kärlek och respekt för den avlidne. Kanske vill du lägga med några personliga föremål i kistan, barnen kan göra teckningar att lägga på kistan eller någon anhörig vill framföra en speciell melodi som den bortgångne tyckte om.

Ett lite djärvare exempel är den inbitne fiskaren som begravdes i en båtformad kista tillsammans med sina fiskeredskap. Bara du bestämmer begränsningarna.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Karlstad behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Karlstad

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning