Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Falköping

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Falköping.

Fenix är en modern och lyhörd begravningsbyrå som möter dig med omtanke och fokuserar på vad du vill. Vi grundades mot bakgrund att det måste kunna gå att ordna en finstämd begravning på de anhörigas villkor, utan stress och till en rimlig kostnad.

Fenix Begravningsbyrå Falköping arrangerar begravningar enligt Svenska Kyrkans och andra kristna samfunds ordning. Vi har också stor erfarenhet av begravningar inom övriga samfund, likaväl som borgerliga ceremonier. Behöver du hjälp med det juridiska så har vi kunnig personal även på det området.

Fenix Begravningsbyrå i Falköping

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Falköping

Att planera en begravning måste inte vara krångligt. Hos Fenix Begravningsbyrå Falköping får du alltid gratis rådgivning och en personlig rådgivare genom hela planeringen. Innan ni kontaktar oss kan det vara bra att diskutera igenom hur ni vill att begravningen ska se ut och om den bortgångne hade skrivit ner sina egna önskningar. Fundera också på vad ni vill ha hjälp med och vad ni eventuellt vill ta hand om själva.

Vi vill att planeringen ska ske på dina villkor, och därför erbjuder vi flera sätt att sköta planeringen. Tillsammans med din rådgivare kan ni planera allt via telefonsamtal, eller ta hjälp av vårt planeringsverktyg här på vår hemsida, och sedan stämma av med oss så att ingenting glöms bort. Föredrar du att mötas personligen gör vi gärna ett hembesök.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Falköping

Att ordna en begravning i Falköping behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Under planeringen av en begravning händer det ibland att anhöriga kommer med ”udda” önskemål för ceremonin. Och det är något som vi tycker om, för det innebär att de anhöriga vill göra något för att begravningen ska bli en personlig hyllning och inte bara en ceremonin för sakens skull. Ett vanligt sätt att visa aktning är att familjen lägger personliga föremål på eller i kistan, eller skapar blomsterarrangemang i form av t.ex. motorcyklar eller gitarrer, för att knyta an till den avlidnes intressen.

Av det mer udda slaget har vi sett hur man anlagt en liten sandstrand runt kistan och en man som valde att begravas i samma gamla kökssoffa han en gång föddes i.

Så var inte orolig för att dina idéer är konstiga. Ta upp dem med oss så ska vi se till att genomföra dem så långt det är praktiskt möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Falköping behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Falköping

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning