Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Tibro

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Tibro.

Sorgen efter en avliden familjemedlem är svår att hantera för de flesta. Hela världen stannar upp och det kan vara svårt att veta vad man ska ta sig till. Oavsett om bortgången sker plötsligt eller inte, kan situationen kännas chockartad.

Att planera en begravning just när man har förlorat någon kan kännas både tungt och svårt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Tibro vill finnas här som ett stöd när du planerar en begravning tillsammans med oss. Vi ser det som ett hedersuppdrag när vi får förtroendet att hylla ett liv som har varit.

Vi är en modern och flexibel begravningsbyrå som arrangerar alla typer av begravningar oavsett vilken trosuppfattning du än har.

Fenix Begravningsbyrå i Tibro

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Tibro

När du ger oss ditt förtroende är personlig rådgivning kostnadsfri. Hos Fenix begravningsbyrå Tibro kan du i lugn och ro planera en begravning hemifrån via telefon med oss eller boka online via vår hemsida. På vår hemsida guidas du genom beställningsprocessen steg för steg, när du använder vårt planeringsverktyg.

Fördelen är att du enkelt kan se alla alternativen med priser och diskutera igenom varje steg tillsammans med familjen utan att känna tidspress. Vill du träffa oss personligen gör vi gärna ett hembesök i din trygga hemmiljö, eller besök oss på Allétorget 4 i Tibro om det passar dig bättre.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Tibro

Att ordna en begravning i Tibro behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Ingen begravning är den andra lik nu för tiden. Den tiden är förbi då nästan alla begravningar såg i princip likadana ut. Idag vill nästan alla skapa en så personlig och kärleksfull minnesstund som möjligt och få fram det unika när man tar sitt sista farväl. Har du något i åtanke som kan skapa en personlig prägel så ta upp det med oss på Fenix Begravningsbyrå Tibro, hur tokigt det än kan tyckas i andras ögon.

Det var till exempel en man för en tid sen med en unik sista önskan. Det var att han ville begravas i sin kökssoffa, samma kökssoffa som han en gång föddes i för ca 90 år sen. Vilket också genomfördes.

Önskemålen kan vara vad som helst, som att någon i familjen sköter det som en officiant gör eller att man vill anlita en solist som sjunger en favoritsång som den avlidne älskade när han eller hon levde. Ibland finns det önskemål om att dekorera kistan med personliga föremål eller skapa ett personligt minnesbord.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Tibro behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Tibro

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning