Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Mjölby

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Mjölby.

Upplevelsen att mista någon man håller av är bland det svåraste man kan vara med om här i livet. Den sorg som vi upplever när en närstående går bort är en naturlig reaktion, det finns tyvärr inget recept på hur man tar sig ur sorgen som vi alla måste ta oss igenom. Sorgen och saknaden är ett kärlekens pris man får betala och smärtan är ett bevis på hur mycket den avlidne betytt för en.

Fenix Begravningsbyrå Mjölby är inga experter på hur man hanterar sorg, men vi vet att begravningen är en viktig del i sorgearbetet. Att börja planera en begravning i en stund av sorg och känslomässig turbulens är inte lätt. Därför vill vi hjälpa dig att göra det som är svårt lite lättare för dig. Vi arrangerar alla typer av begravningar så som kyrkliga, borgerliga och ceremonier enligt olika typer av trosuppfattningar.

Fenix Begravningsbyrå i Mjölby

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Mjölby

Det är mycket som ska ordnas och bokas när man arrangerar en begravning, men det behöver inte var jobbigt eller komplicerat. Med Fenix begravningsbyrå Mjölby är det enkelt att planera en begravning till ett fast rimligt pris, utan att man behöver kompromissa om vare sig kvalitet eller önskemål. Vi erbjuder kostnadsfri vägledning med personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen via telefon. Du kan även boka allt via vår hemsida i vårt smidiga planeringsverktyg.

Vill du träffa oss personligen kan du planera tillsammans med en representant som kommer på ett hembesök, eller så kan du träffa vår representant i vår möteslokal på Kungsvägen 60 i Mjölby och planera. Hur du än väljer att planera får du en offert med ett fast pris och inget är bindande förrän du har godkänt offerten som är baserad på dina önskemål. Vi arrangerar alla typer av begravningar och står till tjänst med både praktiska och juridiska frågor.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Mjölby

Att arrangera en begravning i Mjölby behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravningsceremoni är väldig personlig och det finns inte två begravningar som är lika, då alla tar avsked på olika sätt. I livet lever varje människa sitt liv på ett alldeles eget sätt, alla gör vi saker på olika sätt och tror även på olika saker. Berätta för oss på Fenix Begravningsbyrå Mjölby om dina tankar kring begravningen så gör vi allt för att förverkliga det du tänker på, om det är möjligt.

För att hedra den avlidne utgår vi alltid ifrån den avlidnes önskemål om det finns något uttalat och väver ihop med dina eller våra idéer. Det finns många saker man kan skapa för att det verkligen ska bli personligt, ett sätt är att pryda kistan personligt, låta någon sjunga den avlidnes favoritlåtar och skapa ett personligt ceremoniprogram som delas ut till alla gäster.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Mjölby behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Mjölby

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning