Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Linköping

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Linköping. Vi vet att det kan kännas jobbigt att tänka på och att anordna en begravning mitt i en tid av djup sorg. Därför har vi gjort det möjligt för dig att i lugn och ro titta på de alternativ som finns i din trygga hemmiljö utan tidspress.

Det är vår uppgift är att underlätta och vara ditt stöd när du arrangerar en vacker och minnesvärd begravning. Vi ordnar alla typer av begravningar såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt annan religion.

Fenix begravningsbyrå i Linköping

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

När saker och ting känns svårt kan det vara skönt att låta andra ta hand om det man är osäker på. Hos oss får du alltid gratis rådgivning av en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen. Vi kan hjälpa dig med allt som hör till en begravning eller så mycket eller lite du vill.

Du kan i lugn och ro planera tillsammans med din familj i vårt planeringsverktyg här på vår hemsida. På hemsidan kan du se alla val som finns, men vi kan även göra ett hembesök om du hellre vill diskutera personligen med oss.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Linköping

Att arrangera en begravning i Linköping behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

En begravning kan se ut på en mängd olika sätt. Men meningen är att vi ska skapa en känsla av den avlidne och minnas den han eller hon var i livet. Eftersom en begravning är en väldig personlig ceremoni har alla familjer olika önskemål om hur den ska genomföras. Prata med dina anhöriga och se vad ni kan göra för att skapa en så personlig begravning som möjligt.

Vi gör vad vi kan för att alla önskemål ska uppfyllas så länge det är respektfullt mot den avlidne. En del familjer vill ha en stor påkostad begravning med många gäster medan andra vill samlas i all enkelhet med den närmaste familjen för att ta avsked. Ingetdera är varken rätt eller fel, det viktigaste är att det känns rätt för dig och din familj.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Linköping behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Linköping

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning