Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Tidaholm

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Tidaholm.

Bland det tuffaste man kan vara med om i livet är att mista någon man älskar. Sorgen är alltid personlig och alla upplever vi den olika. Det tar olika lång tid för var och en att bearbeta och ta sig igenom en sorg.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Tidaholm vet att det alltid är tungt att mista en nära anhörig som har betytt mycket för en. Samtidigt som man upplever sorg måste en begravning ordnas, och det kan kännas tungt och jobbigt, men det är en viktig del i sorgearbetet och ett sätt att ta farväl.

Fenix Begravningsbyrå vill vara där och stötta dig i dina beslut när du arrangerar en begravningsceremoni. Vi kan hjälpa till med alla typer av ceremonier, enligt Svenska Kyrkans ordning i en kyrka, borgerliga begravningar eller ceremonier enligt annan trosuppfattning.

Fenix Begravningsbyrå i Tidaholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Tidaholm

Vi på Fenix Begravningsbyrå Tidaholm tycker att det ska vara enkelt och lätt att planera en begravning. Du kan kostnadsfritt planera allt tillsammans med en av våra personliga rådgivare via telefon, då du får vägledning, råd och tips genom hela processen.

Ett annat enkelt och bekvämt sätt att planer är att använda vårt planeringsverktyg, som finns här på vår hemsida. Där kan du steg för steg se vilka alternativ det finns och vad varje sak kostar. Här kan du sen kan diskutera varje sak tillsammans med din familj i lugn och ro.

Vill du planera med en fysik person från oss på Fenix Begravningsbyrå som hjälper dig, kan vi göra ett hembesök. Om du vill kan vi även boka in ett möte i vår möteslokal på Gamla Torget 10 i Tidaholm.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Tidaholm

Att ordna en begravning i Tidaholm behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla familjer sörjer på sitt eget sätt och vill ta avsked på olika sätt. Fundera gärna tillsammans med dina nära och kära om det är något särskilt inslag som kan sätta personlig prägel under ceremonin som ni vill ha med. Personliga inslag kan vara att den avlidne ville begravas på något särskilt sätt eller att man dekorerar kistan med något personligt som tillhörde den avlidne. Man kan till exempel dekorera i ett tema med den avlidnes hobby eller intresse, och bygga upp en miljö kring kistan med saker från hobbyn.

Våra duktiga representanter från Fenix Begravningsbyrå Tidaholm hjälper gärna till med dekorationen. Ett vanligt inslag vid en ceremoni är att en solist sjunger några favoritlåtar och om det är någon som vill hålla ett vackert tal ger det en varm stämning på begravningen.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Tidaholm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Tidaholm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning