Tidaholms kyrka

3.9 i snittbetyg (5 st)

Beskrivning

Aktiv:

Ja

Adress:

Svenska kyrkan Tidaholm Norra Kungsvägen 6

Index:

Okänt

Område:

Tidaholm

Typ:

Kristen

Byggnadsår:

Okänt

Platsen:

Okänt

Om ni som anhöriga ska ordna en vacker kyrklig begravning i Tidaholm så är Tidaholms kyrka en unik plats. Tidaholms kyrka tillhör Tidaholms församling, ingår i Tidaholm pastorat som ligger i Tidaholm kommun. Byggnaden är uppförd år 1841. Eftersom kyrkan är äldre så uppskattas den av dem som vill ha en klassisk kyrklig begravning i en kyrka från unionstiden. Byggnaden är ej handikappanpassad, det finns ingen teleslinga, det finns ingen toalett och det finns parkering.

Omdömen

Omdömen från Google

3.9 i snittbetyg (5 st)
Karin Johansson, 2018-07-12

"Det här är inte en församling som finns för människor i Tidaholm, utan de finns för sin egen skull. Nada flexibilitet och ingen vilja att tillmötesgå t ex önskemål angående begravningstid. Dessutom skickar de ut information i samband med dödsfall och vill att man ska samla in pengar till deras verksamhet!!! Osmakligt på alla sätt. Jag undrar verkligen om Jesus mötte människor på samma sätt som den här församlingen gör?"

Loke Mejner, 2018-09-30

"Ljuvlig atmosfär."

Elisabeth Carlsson, 2018-09-29

"Trevlig personal!"

Lars-Olow Jansson, 2017-08-20

"Mycket bra satsning på en modernare ton/teknik och inte så högtravande vilket gör att man kan göra ett besök då och då. "

Mikael Lindegren, 2017-07-11

"En vacker kyrka, värd att ta sig en titt om man har tid."

Karta

Platser i närheten

Daretorps församlingshem
Kyrkans hus Tidaholm
Ekedalens församlingsgård
Valstads församlingsgård