Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Ljungby

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Ljungby.

För de flesta av oss är det oundvikligt att någon gång i livet ställas inför att en älskad anhörig rycks bort från oss. Sorgen och saknaden kan ta sig i olika uttryck efter en anhörigs bortgång men det är viktigt att ta hand om dig och få tid att sörja. Vår uppgift på Fenix begravningsbyrå Ljungby är att avlasta de anhöriga genom och ta hand om det praktiska och det juridiska som kan kännas mycket tungt när man sörjer den man älskar.

Vi arrangerar allt efter dina önskemål och tar hand om allt eller så mycket som du själv vill. Vi finns här för att ge dig stöd från början till slut när vi hjälps åt att planera en fin och personlig begravning. Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier, kyrkliga begravningar ledda av en präst, borgerliga med officiant eller ceremonier enligt den trosuppfattning du tillhör.

Fenix Begravningsbyrå i Ljungby

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Ljungby

Det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras i en stund när man kanske inte orkar och när känslorna tar överhanden. Fenix Begravningsbyrå Ljungby hjälper dig att ordna så att avskedet ska bli så minnesvärd och personligt som möjligt för dig och de som är närvarande på begravningen. Kontaktar du oss per telefon får du en personlig rådgivare kostnadsfritt som hjälper dig steg för steg, har du en dator kan du följa varje steg i planeringsverktyget tillsammans med rådgivaren.

Du kan även tillsammans med dina nära och kära, boka själva i planeringsverktyget här på vår hemsida i lugn och ro och se alla alternativ vi har att erbjuda i varje steg. Vill du, gör vi även hembesök om du vill ha hjälp i din hemmiljö eller så bokar vi ett besök i vår möteslokal på Drottninggatan 23 i Ljungby.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Ljungby

Att ordna en begravning i Ljungby behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla begravningar ser olika ut, och det gör det för att en begravning är en väldigt personlig ceremoni. Personliga önskemål kan vara att den avlidne hade egna tankar kring sin begravning som vi ska försöka verkställa. För att en ceremoni ska kännas personlig och äkta krävs eftertanke och ett öga för detaljer, vilket vi kan skapa tillsammans med vår erfarenhet och dina idéer. Har du något särskilt i åtanke eller har speciella önskemål i planeringen så berätta det för oss.

Hur ni än vill ta avsked av den avlidne, stort eller litet, så finns det inget som är rätt eller fel i dessa sammanhang. Det ska kännas rätt och personligt, det är det viktigaste. För att få fram en fin känsla på ceremonin kan man ha inslag av egen musik som den avlidne tyckte om. Ofta så är våra präster och officianter duktiga på att skapa en fin stämning när de talar om den avlidne i ett tal under ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Ljungby behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Ljungby

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning