Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Halmstad

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Halmstad. Vi hjälper dig att ordna en vacker och personlig begravning precis som du vill ha den. Hos oss får du råd och hjälp med att arrangera en fin begravning enligt kyrkans ordning eller enligt en annan religion och naturligtvis ordnar vi en borgerlig ceremoni om du så önskar.

Vår uppgift är att vara ett stöd och underlätta planeringen för dig som vill ha en minnesvärd begravning i Halmstad med omnejd. Förutom att vi står till tjänst med det praktiska kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå i Halmstad

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremonin

Det viktigaste är att du som anhörig ska känna att minnesstunden får en personlig prägel och att avskedsstunden blir minnesvärd. För att underlätta planeringen är det bra om familjen har pratat igenom hur man vill ha det. Vi kommer gärna med råd och tips men det är alltid du som avgör hur det ska genomföras.

Ska det vara en kyrklig eller borgerlig begravning? Kremering eller en jordbegravning? Ska det vara någon speciell musik som den avlidne gillade, som man vill ha med? Eller vill du och familjen sköta vissa saker själva och överlåta resten till oss? När du kontaktar oss får du en personlig rådgivare som hjälper dig att planera och stöttar dig under hela processen, helt kostnadsfritt.

Det finns flera sätt att planera en begravning. Du kan sitta hemma i lugn och ro med familjen och använda vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra alternativ. Eller vill du hellre ha ett hembesök och diskutera personligen tillsammans med oss, kommer vi hem till dig. Vill du kan all planering göras per telefonen med någon av våra rådgivare som guidar dig.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Halmstad

Att ordna en begravning i Halmstad behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För sätta en personlig prägel på ceremonin kan man ha med personliga inslag i programmet. Finns det något särskilt som du önskar att ha med så tveka inte att ta upp det med oss. Vi gör allt för att det du önskar ska uppfyllas, om det bara är praktiskt möjligt.

En begravning kan se ut på många olika sätt. Vissa vill ha en enkel begravning utan någon ceremoni, en del vill endast ha en enkel ceremoni endast med den närmaste familjen medan andra vill att alla som den avlidne kände ska vara med. Hur man än vill ta avsked så finns det inget rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Halmstad behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Halmstad

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning