Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 512 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Halmstad

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Halmstad. Vi hjälper dig att ordna en vacker och personlig begravning precis som du vill ha den. Hos oss får du råd och hjälp med att arrangera en fin begravning enligt kyrkans ordning eller enligt en annan religion och naturligtvis ordnar vi en borgerlig ceremoni om du så önskar.

Vår uppgift är att vara ett stöd och underlätta planeringen för dig som vill ha en minnesvärd begravning i Halmstad med omnejd. Förutom att vi står till tjänst med det praktiska kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå i Halmstad

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremonin

Det viktigaste är att du som anhörig ska känna att minnesstunden får en personlig prägel och att avskedsstunden blir minnesvärd. För att underlätta planeringen är det bra om familjen har pratat igenom hur man vill ha det. Vi kommer gärna med råd och tips men det är alltid du som avgör hur det ska genomföras.

Ska det vara en kyrklig eller borgerlig begravning? Kremering eller en jordbegravning? Ska det vara någon speciell musik som den avlidne gillade, som man vill ha med? Eller vill du och familjen sköta vissa saker själva och överlåta resten till oss? När du kontaktar oss får du en personlig rådgivare som hjälper dig att planera och stöttar dig under hela processen, helt kostnadsfritt.

Det finns flera sätt att planera en begravning. Du kan sitta hemma i lugn och ro med familjen och använda vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra alternativ. Eller vill du hellre ha ett hembesök och diskutera personligen tillsammans med oss, kommer vi hem till dig. Vill du kan all planering göras per telefonen med någon av våra rådgivare som guidar dig.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Halmstad

Att ordna en begravning i Halmstad behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

För sätta en personlig prägel på ceremonin kan man ha med personliga inslag i programmet. Finns det något särskilt som du önskar att ha med så tveka inte att ta upp det med oss. Vi gör allt för att det du önskar ska uppfyllas, om det bara är praktiskt möjligt.

En begravning kan se ut på många olika sätt. Vissa vill ha en enkel begravning utan någon ceremoni, en del vill endast ha en enkel ceremoni endast med den närmaste familjen medan andra vill att alla som den avlidne kände ska vara med. Hur man än vill ta avsked så finns det inget rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Halmstad behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Halmstad

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning