Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Helsingborg
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Kungsgatan 4-6, Helsingborg

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 413 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Helsingborg

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Helsingborg. Vi hjälper dig att ordna ett vackert och personligt avsked som påminner om det liv som har levts. På så sätt hoppas vi kunna skapa ett farväl som genomsyras av den kärlek och de fina minnen som ni har delat.

Vi hjälper dig att planera begravningsceremonier enligt Svenska kyrkans ordning i kyrkor och kapell, eller enligt annan trosuppfattning. Självklart ordnar vi personliga borgerliga begravningar och även begravningar utan någon speciell ceremoni.

Fenix begravningsbyrå i Helsingborg

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremoni

Hos Fenix begravning i Helsingborg får du en personlig rådgivare helt kostnadsfritt. Det kan vara skönt att ha någon som fungerar som ett bollplank och som stöttar och hjälper dig. Fenix Begravning ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro, det är du som väljer. Du kan välja att planera i vårt planeringsverktyg direkt här på vår hemsida eller boka allt i ett telefonmöte. Känns det tryggare att prata med någon person ansikte mot ansikte gör vi gärna ett hembesök.

Kort efter beställningen är genomförd kontaktas du av en av våra begravningsrådgivare. Vi går igenom beställningen steg för steg för att säkerställa att inget har glömts bort.

Det kan vara bra att ha vissa grundläggande frågor klara innan planeringen som vilken typ av begravning, kyrklig eller borgerlig, kremering eller jordbegravning. Fundera även på vad ni vill att ceremonin ska innehålla.

Det går naturligtvis också att boka ett möte på ett av våra lokala kontor. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Helsingborg

Att ordna en begravning i Helsingborg behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Särskilda önskemål

Tänk efter om det finns någonting som kan hedra den avlidne genom att knyta an till vem han eller hon var i livet. Även om idén eller önskan kan kännas udda så tveka inte att ta upp det med oss. Så länge man kan göra begravningen personlig och respektfull så är nästan allt tillåtet. Alldeles nyligen var det en man som begravdes i en kökssoffa. Hans önskan var att ligga i den när han dog eftersom hans mamma födde honom i den.

Det finns inte två begravningar som är lika eftersom allt är så personligt med en begravning. Variationerna är stora en del vill ha en enkel och stillsam minnesstund tillsammans med den närmaste familjen, och andra vill ha många gäster där alla i släkten och alla vännerna närvarar. Oavsett hur du och din familj vill ha det så finns det inget som är rätt eller fel. Det viktigaste är att det ska kännas rätt för dig och din familj.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Helsingborg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Helsingborg

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning