Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Helsingborg

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Helsingborg. Vi hjälper dig att ordna ett vackert och personligt avsked som påminner om det liv som har levts. På så sätt hoppas vi kunna skapa ett farväl som genomsyras av den kärlek och de fina minnen som ni har delat.

Vi hjälper dig att planera begravningsceremonier enligt Svenska kyrkans ordning i kyrkor och kapell, eller enligt annan trosuppfattning. Självklart ordnar vi personliga borgerliga begravningar och även begravningar utan någon speciell ceremoni.

Fenix begravningsbyrå i Helsingborg

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremoni

Hos Fenix begravning i Helsingborg får du en personlig rådgivare helt kostnadsfritt. Det kan vara skönt att ha någon som fungerar som ett bollplank och som stöttar och hjälper dig. Fenix Begravning ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro, det är du som väljer. Du kan välja att planera i vårt planeringsverktyg direkt här på vår hemsida eller boka allt i ett telefonmöte. Känns det tryggare att prata med någon person ansikte mot ansikte gör vi gärna ett hembesök.

Kort efter beställningen är genomförd kontaktas du av en av våra begravningsrådgivare. Vi går igenom beställningen steg för steg för att säkerställa att inget har glömts bort.

Det kan vara bra att ha vissa grundläggande frågor klara innan planeringen som vilken typ av begravning, kyrklig eller borgerlig, kremering eller jordbegravning. Fundera även på vad ni vill att ceremonin ska innehålla.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Helsingborg

Att ordna en begravning i Helsingborg behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Tänk efter om det finns någonting som kan hedra den avlidne genom att knyta an till vem han eller hon var i livet. Även om idén eller önskan kan kännas udda så tveka inte att ta upp det med oss. Så länge man kan göra begravningen personlig och respektfull så är nästan allt tillåtet. Alldeles nyligen var det en man som begravdes i en kökssoffa. Hans önskan var att ligga i den när han dog eftersom hans mamma födde honom i den.

Det finns inte två begravningar som är lika eftersom allt är så personligt med en begravning. Variationerna är stora en del vill ha en enkel och stillsam minnesstund tillsammans med den närmaste familjen, och andra vill ha många gäster där alla i släkten och alla vännerna närvarar. Oavsett hur du och din familj vill ha det så finns det inget som är rätt eller fel. Det viktigaste är att det ska kännas rätt för dig och din familj.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Helsingborg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Helsingborg

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning