Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Örkelljunga

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Örkelljunga.

Vi vet alla att vi lever en begränsad tid här på jorden och att vårt liv en dag tar slut. Även om alla är medvetna om det så kommer det alltid plötsligt och en känsla av overklighet infinner sig, när någon nära anhörig går bort. Kanske är det för att vi har distanserat oss från döden nu för tiden, till skillnad från förr, då döden var en naturlig del av vardagen.

När någon vi håller kär rycks bort från oss hamnar vi ofta i djup sorg. Att mitt i detta kaos av känslor behöva arrangera en begravning kan kännas både svårt och omständligt. Fenix Begravningsbyrå Örkelljunga vill finnas där och ge dig rätt hjälp så att det blir så skonsamt som möjligt. Fenix begravningsbyrå anordnar alla typer av begravningar, kyrkliga som borgerliga, men även begravningar inom andra trosinriktningar.

Fenix Begravningsbyrå i Örkelljunga

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Örkelljunga

Det är mycket som ska ordnas, beställas och beslutas när man arrangerar en begravning. Vi på Fenix Begravningsbyrå Örkelljunga vill att du ska känna dig trygg och använda oss som ett bollplank när du ordnar en begravning med oss. Vi hjälper dig med råd och tips genom hela processen. Hos oss är det lätt att planera en begravning och vi erbjuder flera olika sätt att planera och du väljer det sätt som känns mest bekvämt för dig.

  • Planera en begravning per telefon tillsammans med oss och få råd och tips genom hela processen.
  • Planera och boka allt online i vårt planeringsverktyg direkt här på vår hemsida. Där allt finns upplagt steg för steg med priser och alternativ.
  • Känns det tryggare att prata med någon person ansikte mot ansikte gör vi gärna ett hembesök.
  • Boka en tid med oss och få hjälp med planeringen, i vår möteslokal på Storgatan 3 A i Örkelljunga.
Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Örkelljunga

Att ordna en begravning i Örkelljunga behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Personliga önskemål är viktiga vid planeringen av en begravning eftersom man vill att ceremonin ska vara lika unik som personen man vill säga farväl till, och knyta an till vem han eller hon var i livet. Vi på Fenix Begravningsbyrå Örkelljunga kan hjälpa dig att hedra den avlidne genom att förverkliga det du har i åtanke och genomföra den avlidnes sista önskan om det finns något uttalat.

Allt med en begravning är personligt, därför finns det inte två begravningar som är lika. Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på, därför kan ceremonierna variera stort. Nästan allt är tillåtet så länge man kan göra begravningen respektfull och personlig. För en tid sen var det en mans sista önskan att få begravas i sin kökssoffa när han dog, samma soffa som hans mamma födde honom i för mer än 90 år sen, naturligtvis genomfördes hans önskan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Örkelljunga behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Örkelljunga

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning