Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Åstorp

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Åstorp.

De flesta av oss drabbas flera gånger i livet av att en nära familjemedlem lämnar jordelivet. Det är alltid en tung fas i livet när man mister en nära anhörig. Det kan kännas både svårt och omständligt att arrangera en begravning när man sörjer och känslorna tar överhanden. Därför kan det vara tryggt att få hjälp av en begravningsbyrå med planeringen och genomförandet. Vi på Fenix Begravningsbyrå Åstorp vill hjälpa dig och se till att allt blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj.

Vi på Fenix Begravningsbyrå vill finnas här och guida dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Vi hjälper dig med allt från bokning av präst eller borgerlig officiant, ceremonilokal, minnesstundslokal, solist, transporter och gravsättning med mera. Du bestämmer själv vad du vill ordna med och vad du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Åstorp

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Åstorp

Personlig rådgivning är helt kostnadsfritt hos oss. Vi finns här för att fungera som ett bollplank och vi gör vårt yttersta för att lyssna av hur du vill anordna begravningen. Innan vi börjar kan det vara bra att ha klart några grundläggande frågor, som vilken typ av begravning, kyrklig eller borgerlig och om det ska vara en kremering eller en jordbegravning.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Åstorp erbjuder flera olika sätt att planera en begravning.

  • Du kan ringa oss och planera tillsammans med en personlig rådgivare.
  • Du kan planera begravningen i sin helhet online direkt här på vår hemsida. Här kan du i lugn och ro titta igenom alla alternativ och se alla priser.
  • Få ett hembesök och planera tillsammans med vår representant.
  • Boka möte med oss i vår möteslokal på Torggatan 4C i Åstorp.
Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Åstorp

Att arrangera en begravning i Åstorp behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla begravningar ser olika ut eftersom vi alla har olika önskemål om hur en begravning ska utformas. Speciella önskemål kan vara att den avlidne hade ett uttalat önskemål, denne kanske har planerat sin begravning i förväg för att underlätta för de anhöriga. Har ni några särskilda inslag i åtanke för ceremonin, så berätta det gärna för oss. Då gör vi vad vi kan för att förverkliga det. Vill du ha vår hjälp med idéer och förslag, så hjälps vi åt genom att bolla tankar för att göra ceremonin så personlig som möjligt.

Några vanliga inslag på en begravning är att någon sjunger låtar från en favoritartist som den avlidne gillade och dekorera med den avlidnes personliga föremål från en hobby eller intresse denne hade under livet. Ett fantastiskt personligt och fint önskemål som vi Fenix Begravningsbyrå Åstorp har hört talas om var, när en ca 90 årig man ville begravas i sin kökssoffa. Det var samma soffa som hans mamma en gång födde honom i. Naturligtvis genomförde man hans sista önskan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Åstorp behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Åstorp

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning