Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Hoganäs

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Höganäs.

Den svåra upplevelsen att mista någon man älskar är bland det tuffaste man kan vara med om i livet. Vi på Fenix Begravningsbyrå ser på sorgen och saknaden som ett kärlekens pris och den smärtan som finns där som ett bevis på hur högt älskad den avlidne var. Sorgearbetet är något man måste ta sig igenom och det finns inget recept på hur man ska göra.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Höganäs är inga experter på hur man hanterar djup sorg, men vi vet att begravningen är en viktig del i sorgearbetet. Att börja planera en begravning i en stund som denna är inte lätt. Vi på Fenix kan och vill hjälpa dig att göra det svåra lite lättare för dig. Vi arrangerar alla typer av begravningar och står till tjänst med både det praktiska och juridiska frågor.

Fenix Begravningsbyrå i Hoganäs

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Hoganäs

Det kan vara skönt att få hjälp av någon som vet vad som måste göras. Det är mycket som ska ordnas och planeras vid en begravning men det behöver inte vara jobbigt eller komplicerat. Vi erbjuder kostnadsfri vägledning med en egen personlig rådgivare. Att planera en begravning kan gå till på flera olika sätt. Du kan boka allt tillsammans med din rådgivare eller använda dig av vårt planeringsverktyg som finns på vår hemsida. Där finns allt upplagt steg för steg med priser och alternativ.

Du är också välkommen att boka en tid hos oss på Fenix Begravningsbyrå Höganäs möteslokal, på Köpmansgatan 12 A i Höganäs och planera med oss på plats, alternativt att vi gör ett hembesök och planerar tillsammans i din hemmiljö. Bokning krävs i båda fallen eftersom vår möteslokal inte alltid är bemannad.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Hoganäs

Att arrangera en begravning i Hoganäs behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla familjer tar avsked på sitt eget sätt och därför är en begravning väldig personlig. Varje människas liv är unik och vi lever vårt liv på ett alldeles eget sätt, alla gör vi saker och ting på olika och vi tror även på olika saker. Därför vill vi på Fenix Begravningsbyrå Höganäs hjälpa dig att skapa en begravning som präglar den avlidnes liv så personligt som möjligt. Vi utgår ifrån dina eller den avlidnes önskemål för att skapa en vacker och minnesvärd begravning.

Berätta för oss om dina tankar så gör vi allt för att förverkliga dina önskemål, om det är möjligt. Några vanliga exempel som skapar en personlig atmosfär under ceremonin kan vara ha ett inramat fotografi på den avlidna på kistan eller bredvid urnan. Vissa har även andra personliga föremål som den avlidna var fäst vid. Man kan dekorera med favoritblommor i ett blomsterarrangemang och spela favoritlåtar under ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hoganäs behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hoganäs

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning