Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Lomma

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Lomma

Att förlora en nära anhörig kan ge upphov till en av livets svåraste livskriser. Sorgen kan skapa starka reaktioner och det är vanligt att man upplever chock, saknad, ilska och uppgivenhet. Alla sörjer vi på vårt eget sätt och anhöriga kan även välja att avstå från en begravningsceremoni, men för många är begravningsceremonin ett sätt att ta farväl och är en viktig del i sorgearbetet. Det man vet är att det inte finns några genvägar hur man tar sig igenom sorgearbetet.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Lomma kan hjälpa dig att ordna en fin, minnesvärd och personlig ceremoni. Vi anordnar alla typer av begravningar, som enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt det trossamfund den avlidne tillhörde.

Fenix Begravningsbyrå i Lomma

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Lomma

Att anlita en begravningsbyrå är inte nödvändigt, om man kan och orkar ringa och boka och beställa allt kring en begravning själv. Dödsboet ansvarar för helheten av begravningen som kan delas upp i tre olika huvudområden, praktiska åtgärder, begravningsceremoni och gravsättning. Alla dessa delar kan en begravningsentreprenör som Fenix Begravningsbyrå Lomma hjälpa till med. Är man något osäker på vad som måste göras kan det vara skönt att vända sig till någon som ordnar saker och ting åt en.

Med vår vägledning kan du ordna en hel del själv om du orkar, så tar vi hand om det som känns svårt och jobbigt. När du ringer till oss får en personlig rådgivare tar hand om dig och ger dig vägledning genom hela processen. Vi har även ett smidigt planeringsverktyg här på vår hemsida där du kan planera hela begravningen steg för steg. Där ser du även alla priser och de alternativ vi erbjuder i varje steg i processen. Vi erbjuder även personlig hjälp med planeringen vid ett hembesök eller i vårt möteskontor på Drottninggatan 6C i Värnhem.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Lomma

Att ordna en begravning i Lomma behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Variationen kan vara stor mellan två olika begravningar eftersom begravningsakten är en väldig personlig ceremoni. Det vi har erfarenhet av är att det finns oändligt många sätt att skapa en varm, minnesvärd begravning med personlig prägel. Genom att anordna med små personliga saker kan man knyta an till vem han eller hon var i livet.

Kanske hade den avlidne egna önskemål kring sin begravning, kanske ville han att någon skulle sjunga någon favoritlåt, eller kanske var önskan att askan skulle få spridas ut i havet? Det är ni anhöriga som vet bäst hur den avlidne skulle vilja ha det på sin begravning, eftersom ni kände honom eller henne i livet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Lomma behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Lomma

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning