Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Svedala

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Svedala.

Man kan aldrig vara förberedd på de chockartade känslor som uppstår när man mister en nära anhörig. Livet kanske aldrig blir som tidigare och allt kan kännas overkligt. Det kan vara svårt att tänka klart och kännas övermäktigt att orka med att planera en begravning när man nyss har mist någon man håller av.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Svedala har lång erfarenhet av att arrangera olika typer av begravningar och vi anpassar oss till din trosuppfattning. I Sverige är det vanligast med en kristen begravning men önskar du en begravning enligt en annan trosuppfattning, borgerlig begravning eller en begravning utan ceremoni så ordnar vi det. Vi hjälper dig med allt det praktiska men också det juridiska som hör till vid ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Svedala

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Svedala

Det är en hel del som måste ordnas, beställas och genomföras kring en begravning, därmed är det också många val som måste göras. Men det behöver inte betyda att det är svårt eller krångligt att planera en begravning. Vår uppgift är att avlasta och underlätta för dig och se till att all planering flyter på och allt genomförs så smidigt som möjligt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Svedala har skapat flera olika möjligheter att planera en begravning.

Du kan planera allt tillsammans med våra duktiga rådgivare som går igenom allt steg för steg i en telefonkontakt. Du kan använda vårt planeringsverktyg här på hemsidan, där kan du se alla olika val och priser i varje steg i planeringen. Vill du träffa oss personligen och få hjälp med planeringen, kan vi göra ett hembesök eller så kan vi träffas i vår möteslokal i Svedala.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Svedala

Att arrangera en begravning i Svedala behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi gör vårt bästa för att alla ceremonier ska bli så personliga som möjligt, och ett sätt är att ta hänsyn till den avlidnes önskan om denne hade några. Idag är det ganska vanligt att man vill planera sin egen begravning för att dels underlätta för de anhöriga, dels för att man vill påverka hur man vill bli begravd. Vi på Fenix Begravningsbyrå Svedala välkomnar alla förslag som kan sätta personlig prägel på ceremonin, hur udda det än må vara.

Ett vanligt sätt att visa aktning för den avlidne är att man dekorerar med personliga föremål på eller i kistan, som t.ex. motorcyklar eller gitarrer, för att knyta an till den avlidnes intressen. Man kan göra det unikt genom att trycka upp ceremonikort med bilder på den avlidne. Det blir en fantastisk fin atmosfär och stämning på ceremonin om någon kär vän eller anhörig håller tal och berättar någon händelse ur den avlidne liv.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Svedala behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Svedala

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning