Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Staffanstorp

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Staffanstorp.

Vi vet att du går igenom en tung fas i livet just nu, att slutgiltigt ta farväl av någon som man tycker mycket om är förmodligen det svåraste man kan vara med om här i livet. Vårt jobb här på Fenix Begravningsbyrå Staffanstorp är att vara närvarande för att avlasta och ta hand om det som känns svårt för dig. Vi stöttar dig från början till slut och jobbar hela tiden efter dina villkor.

Vi vill hjälpa dig att skapa en vacker avskedsceremoni tillsammans med dig, som du kan minnas och titta tillbaka på. Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier oavsett trosuppfattning. Får vi ditt förtroende kan vi ordna allt från bokning av bland annat ceremonilokal, bokning av präst eller borgerlig officiant, solist, minnesstundslokal till gravsättning samt en representant som dekorerar och närvarar vid begravningen. Du bestämmer vad du vill ordna själv och vad du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Staffanstorp

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Staffanstorp

Det är mycket som ska ordnas och beslutas när man planerar en begravning, bland annat att bestämma var begravningen ska äga rum, i vilken kyrka eller kapell. Eller planerar du kanske att anordna ceremonin på en annan plats? Du kan vara trygg när du kontaktar oss på Fenix Begravningsbyrå Staffanstorp, vi går igenom allt som måste göras steg för steg och du tar beslut allteftersom det kommer. Vi ser till att allt ordnas och inget glöms bort.

Du kan tillsammans med våra kunniga rådgivare boka allt per telefon. Därefter får du en offert med ett fast rimligt pris och inget är bindande förrän du har godkänt offerten. Samma sak gäller både om du bokar allt online eller vid ett personligt möte med oss i vår möteslokal på Storgatan 5 i Staffanstorp.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Staffanstorp

Att ordna en begravning i Staffanstorp behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

För att skapa en personlig och varm begravning måste man ta hänsyn till många faktorer. Bland annat att ta hänsyn till den bortgångnes önskemål om denne hade några. Men det är lika viktigt för oss att tillgodose era idéer och önskemål. Men som anhörig är det inte alltid lätt att komma på något särskilt som kan skapa personlig prägel på begravningen. Då kan vi på Fenix Begravningsbyrå Staffanstorp alltid komma med idéer och förslag och även se till att det blir genomfört.

Några saker man kan skapa som sätter personlig prägel är att dela ut ett fint personligt ceremonikort och musik som framföras av en solist eller spelas upp på spotify. En del familjer har ett minnesbord antingen i ceremonilokalen eller vid minnesstunden efteråt. Man kan ha en gästbok som alla kan skriva en sista hälsning i och ett foto på den avlidne om man vill.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Staffanstorp behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Staffanstorp

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning