Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Lund

Välkommen till oss på Fenix begravningsbyrå i Lund. Vi är en modern begravningsbyrå som grundar vår verksamhet på att vi lyssnar till anhörigas behov av transparens och flexibilitet vid planering av en begravning. För oss handlar en begravning om att hylla ett liv som har varit, fyllt av minnen och kärlek. Sorgen kommer av att vi känner saknad av en älskad familjemedlem som nu lämnat oss.

Att arrangera en begravning är en hedrande uppgift och ett stort ansvar. Vår uppgift är att vara ett stöd och underlätta planeringen av en finstämd ceremoni. Vi samarbetar med alla trossamfund och kan arrangera ceremonier i Svenska Kyrkans ordning eller enligt annan religion. Givetvis även borgerliga begravningar.

Fenix begravningsbyrå i Lund

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremonin

Hos Fenix begravningsbyrå i Lund kan du i lugn och ro planera en begravning hemifrån, i en trygg och avslappnad miljö tillsammans med familjen. På vår hemsida kan du enkelt se alla alternativ och diskutera med nära och kära utan att känna tidspress. Vill du ha vår hjälp får du en personlig rådgivare som hjälper dig kostnadsfritt. Vill du träffa oss personligen gör vi gärna ett hembesök.

Prata igenom med familjen hur ni vill ta farväl. Ska det vara en kyrklig eller borgerlig begravning? Ska det vara en kremering eller en jordbegravning? Har du speciella önskemål om kyrka eller kapell? Du kan tryggt vända dig till oss om du har några frågor, vi stöttar dig genom den svåra tid som är. Du bestämmer själv vad du vill ha hjälp med - vi tar hand om det du vill eller det som känns svårt för dig.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Lund

Att arrangera en begravning i Lund behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

En begravning kan se ut på en mängd olika sätt. En del familjer vill ha en enkel minnesstund endast med de allra närmast anhöriga och andra vill ha många gäster där alla får komma. Det finns inget som är rätt eller fel när det gäller en begravning. Eftersom vi alla är unika vill de flesta skapa en så personlig och kärleksfull minnesstund som möjligt.

Det kan vara bra att tänka på om det finns något som kan beskriva och hedra den avlidne. Det viktigaste är att avskedsstunden ska bli så minnesvärd som möjligt, hur tokigt det än kan tyckas i andras ögon. Vill man kan någon i familjen sköta det en officiant gör eller sjunga en favoritsång som den avlidna älskade när han eller hon levde.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Lund behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Lund

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning