Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Löddeköpinge

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Löddeköpinge.

Döden är en del av livet, men ibland också en obeskrivlig smärta för de efterlevande. Sorgeprocessen måste få ta sin tid och man behöver oftast stöd och hjälp för att orka gå vidare i livet. Det kan vara svårt att tänka klart och orka ta tag i att planera en begravning när man har mist någon man älskar. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Löddeköpinge möts du av värme och omtanke och vi lyssnar till dina önskemål och hjälper dig i dina val, så att begravningen blir precis så som du önskar.

För oss handlar en begravning om att hylla ett liv som har varit, och som är fyllt av minnen och kärlek. Vår uppgift är att finnas där och hjälpa dig med all planering och genomföra en vacker och personlig begravning. Vi arrangerar alla typer av ceremonier som en begravningsgudstjänst enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar och tillhörde den avlidne en annan religion så ordnar vi det också naturligtvis.

Fenix Begravningsbyrå i Löddeköpinge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Löddeköpinge

När du vänder dig till oss på Fenix Begravningsbyrå Löddeköpinge kan du känna dig lugn och trygg, vi ordnar, beställer och genomför allt från präst, transport, representant, ceremonilokal till blommor och kista. Våra duktiga rådgivare ger dig rådgivning och tips kring detaljerna i planeringen om du vill, helt kostnadsfritt. Du kan även boka allt online i vårt planeringsverktyg som finns här på vår hemsida, där du kan välja bland våra alternativ och se alla priser i varje steg.

Skulle det kännas bättre kan vi ordna med ett personligt möte med oss och planera begravningen vid ett hembesök, alternativt boka ett möte med oss i vår möteslokal i Löddeköpinge. När vi har fått in beställningen går igenom allt tillsammans igen så att vi inte missar något.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Löddeköpinge

Att ordna en begravning i Löddeköpinge behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Målet är att skapa en så varm, minnesvärd och personlig begravning som möjligt för dig och din familj. Fundera på om den avlidne hade några särskilda önskemål för sin begravning eller vet du hur han eller hon hade velat ha det? Berätta för oss hur du tänker så hjälper vi dig att genomföra dina tankar och idéer. Har du svårt att komma på något särskilt, då kan vi på Fenix Begravningsbyrå Löddeköpinge naturligtvis komma med förslag på vad man kan göra för att skapa personlig prägel på ceremonin.

Personlig stämning på en ceremoni kan skapas på olika sätt. Man kan förse gästerna med ett personligt programblad att titta i under begravningen, som även gör det lättare för alla att följa med under begravningens gång. Man kan till exempel skapa ett minnesbord som är prytt med fina bilder av den avlidne och boka en solist som framför en eller flera låtar som den avlidne tyckte om eller spela upp låtarna med spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Löddeköpinge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Löddeköpinge

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning