Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Höllviken

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Höllviken.

För oss på Fenix Begravningsbyrå Höllviken handlar en begravning om ett personligt avsked när man mist en anhörig som man håller av. För att man ska orka gå vidare med sitt eget liv, så är det viktigt att få sörja och en begravning är en mycket viktig del i sorgearbetet. Det är därför värdefullt om begravningen blir ett vackert minne som ger en känslomässig frid. Vi vill hjälpa dig att fylla ceremonin med kärlek, minnen och berättelser om den avlidne.

Fenix är en modern begravningsbyrå som kan guida dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Vi ser till att boka ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, lokal för minnesstund. Vi ordnar även en solist om så önskas och transport samt gravsättning med mera. Vi står även till tjänst med bouppteckning och annan juridik som hör till när någon går bort. Du bestämmer hur mycket eller lite du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Höllviken

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Höllviken

Det är många moment man måste ta sig igenom när man anordnar en begravning. Att få hjälp av våra personliga rådgivare är gratis och de guidar dig genom hela processen när du planerar en begravning. Det går även bra att boka allt via vår hemsida genom att använda vårt planeringsverktyg, här kan du se alla valmöjligheter och priser steg för steg. Uppstår det oklarheter är vi bara ett samtal bort.

Vill du hellre träffa oss personligen kan vi antingen göra ett hembesök eller så kan vi mötas i vår möteslokal i Höllviken. Oavsett på vilket sätt du än väljer att planera får du alltid en offert med ett fast pris när vi har fått in beställningen. Du kan titta igenom offerten i lugn och ro så att du har fått med allt och ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Höllviken

Att arrangera en begravning i Höllviken behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vår önskan på Fenix Begravningsbyrå Höllviken är att skapa en så varm, minnesvärd och personlig ceremoni som möjligt, med den avlidnes speciella önskemål som grund. Har du önskemål om hur vi kan utforma ceremonin så att det blir personligt, tveka inte berätta det för oss, vi gör vad vi kan för att det ska bli verklighet, om det är praktiskt möjligt.

En begravning som vi arrangerade för en tid sen var mycket personlig med mycket värme och kärlek. Bland annat visade man bildspel från glädjestunder ur dennes liv på väggen i kapellet och ett av barnbarnen sjöng för sin bortgångna mormor.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Höllviken behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Höllviken

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning