Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Klippan

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Klippan.

Att mista en närstående person är en omtumlande och svår upplevelse och vi på Fenix Begravningsbyrå vet att det kan vara jobbigt att ordna begravning i en tid av stor sorg. Vår vision är att göra det lättare för anhöriga att ordna en begravning. Vår främsta uppgift är att stötta och avlasta de anhöriga genom att ta hand om det praktiska och det juridiska, som kan kännas mycket tungt när man sörjer den man älskar.

En Begravningsceremoni kan genomföras och anordnas på flera sätt enligt olika religiösa ceremonier eller borgerliga personliga ordningar. Vanligast i Sverige är att en begravning sker enligt Svenska Kyrkans ordning eller en frikyrkas ordning. Vi arrangerar alla typer av begravningar, kyrkliga begravningar ledda av en präst, borgerliga med valfri officiant eller en ceremoni enligt annan religions ordning.

Fenix Begravningsbyrå i Klippan

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Klippan

Det är mycket som ska ordnas, beställas och genomföras inför en begravning. Därför kan det vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet och kan hur man löser allt det praktiska, som val av kista/urna, blommor och transporter till ceremonilokal med mera. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering till genomförande. Vill du ha personlig hjälp och diskutera alternativen med olika priser kan vi antingen boka en tid i vår möteslokal på Storgatan 25 i Klippan eller göra ett hembesök.

Hos Fenix Begravningsbyrå Klippan hjälper dig att planera kostnadsfritt med vägledning av en personlig rådgivare via telefon, eller så kan du i lugn och ro tillsammans med din familj använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida. Här kan du se alla val steg för steg och se vad varje sak kostar. Du får en offert av oss när allt är klart och ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Klippan

Att arrangera en begravning i Klippan behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

För oss på Fenix Begravningsbyrå Klippan är dina önskemål mycket viktiga och vi lägger stor vikt vid att lyssna av och få en bild av hur du har tänkt dig ceremonin ska se ut. Ofta vill man få fram en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. Fundera på vad som var unikt och personligt med den avlidne och ta upp det med oss.

En begravningsceremoni är en väldig personlig akt och därför finns det inte två begravningar som är lika. Det är dock vanligt att man spelar musik som den avlidne gillade och många har ett kort på den avlidne som man sätter på kistan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Klippan behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Klippan

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning