Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Varberg

Välkommen till en modern begravningsentreprenör – Fenix begravningsbyrå i Varberg. Hos oss blir du bemött med värme och omtanke, och får all hjälp du kan tänkas behöva inför en begravning. Vi hjälper dig att ordna med en vacker och finstämd begravning, enligt Svenska Kyrkans ordning eller annan religion, och givetvis också en borgerlig begravning.

Det är en hedrande uppgift, och ett stort ansvar, att arrangera en begravning. Vår uppgift är att stötta er som anhöriga och underlätta planeringen så mycket det går. Vi hjälper er med planering och det praktiska och kan också hjälpa till med bouppteckningar och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå i Varberg

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningen

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Du får en personlig rådgivare som hjälper dig med alla förberedelser och med det praktiska genom begravningens alla moment. Vi kan också ha en representant på plats under själva ceremonin, för att säkerställa att allt fungerar smidigt.

Prata gärna igenom hur ni som anhöriga vill ha det innan ni kontaktar oss. Kremering eller jordbegravning? Kyrkligt eller borgerligt? Viktigast av allt är att det är ni som bestämmer vad ni vill att vi ska hjälpa er med. Kanske vill ni som är anhöriga göra vissa saker själva, och överlåta resten till oss? Vi kan dessutom förmedla kontakterna med präst eller annan officiant och hitta rätt lokal för ceremonin.

Vill du, så kan du sköta all planering med oss via telefon. Alternativt kan du använda vårt planeringsverktyg och sitta ifred i hemmet och titta på alla alternativ som finns. Känner du att du gärna vill träffa oss personligen, ordnar vi ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Varberg

Att ordna en begravning i Varberg behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Många tvekar inför att ha ”ovanliga” inslag i begravningen. Men du har vårt fulla stöd om du vill göra begravningen så personlig som möjligt och hedra den bortgångne genom att knyta an till vem han eller hon var i livet. Vi har sett små sandstränder byggas upp runt kistan, kistor som barn har målat teckningar på, och att man har åkt till en golfbana för att hålla minnesstund.

Så har du något särskilt i tankarna – tveka inte att ta upp det med oss. På en begravning finns det inget som är fel, så länge det hedrar den avlidne och görs på ett respektfullt sätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Varberg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Varberg

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning