Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Åseda

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Åseda.

När någon som står en nära tas ifrån oss kan det känns overkligt och överrumplande, även om det var väntat. Livet kanske aldrig blir riktigt som det har varit, för nu tvingas man leva vidare med minnet av en livskamrat, ett barn eller en förälder.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Åseda kan hjälpa er att ordna en vacker och finstämd begravning. Vi har lång erfarenhet av att arrangera alla typer av ceremonier, såsom enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller ceremonier som tillhör andra trossamfund. Vi kan ta hand om allt eller delar av begravningen, allt efter dina önskemål. Vi hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal och präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, till gravsättning och transporter med mera.

Fenix Begravningsbyrå i Åseda

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Åseda

När man arrangerar en begravning är det mycket som ska planeras, beställas och genomföras. Vi berättar hur allt går till, vägleder dig kostnadsfritt med råd och tips. Din personliga rådgivare hos oss på Fenix Begravningsbyrå Åseda leder dig genom hela processen steg för steg när du planerar via telefon. Ett annat bekvämt sätt är att boka allt online på vår hemsida och använda vårt planeringsverktyg. Där är allt upplagt i tur och ordning med flera alternativ och priser i varje steg.

Känns det tryggare att prata och boka med oss i ett personligt möte, då kan vi göra ett hembesök. Det andra alternativet är att vi träffas i vår möteslokal på Olofsgatan 3 i Åseda. När vi har fått in din beställning så, ringer vi dig och går tillsammans igenom hela beställningen igen så att allt blir rätt. Vi skickar sedan en offert med ett rimligt fast pris som du kan ta en sista titt på och inget är bildande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Åseda

Att ordna en begravning i Åseda behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

För oss på Fenix Begravningsbyrå Åseda är det viktigt att du känner dig trygg med att allt blir som du har tänkt dig under ceremonin. Alla är vi olika och unika därför lever vi vårt liv på olika sätt. Alla människor tänker, tycker och tror på olika saker och på vårt eget speciella sätt. Därför vill vi också hjälpa dig att hylla det unika och förstärka minnet av din kära anhörige. Om det finns ett uttalat önskemål från den avlidne om sin egen begravning, tar vi förstås hänsyn till dennes önskemål.

Det finns en del vanliga inslag på en begravning som förstärker känslan av den avlidne. Det kan vara att man dekorerar kistan med personliga föremål från en hobby eller intresse. Man kan anlita en solist som sjunger låtar som man förknippar med honom eller henne. Vi har sett familjer lägga fina teckningar som barnbarnen har ritat, tillsammans med den ett fint kort på den avlidne på kistan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Åseda behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Åseda

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning