Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Mönsterås

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Mönsterås.

Man kan aldrig vara förberedd på att mista någon som står en nära. Det känns som en dörr stängs igen och det enda man kan göra är att försöka leva vidare så gott det går. När du planerar en begravning med oss på Fenix Begravningsbyrå Mönsterås möts du av värme och personlig omtanke och vi lyssnar till dina önskemål och hjälper dig i dina val på ett lättillgängligt och prisvärt sätt.

Våra personliga rådgivare hjälper dig att lösa allt det praktiska kring en begravning och du får råd och hjälp med allt från bokning av ceremonilokal, bokning av präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist till gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket du vill ordna med själv och vad du vill att vi ska göra. Vi kan arrangera alla typer av begravningar.

Fenix Begravningsbyrå i Mönsterås

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Mönsterås

Det dyker upp många frågor som måste besvaras när man planerar en begravning. Många uppskattar att det går att planera allt hemifrån i lugn och ro, utan att behöva möta människor när man inte riktigt är i balas. Du kan antingen få hjälp via telefon då en rådgivare hos oss vägleder dig genom beställningsprocessen steg för steg, eller boka allt på egen hand i vårt planeringsverktyg här på hemsidan där alla alternativ finns.

Fördelen med att boka online är att du har möjlighet att diskutera alla detaljer som dyker upp med familjen. Fenix Begravningsbyrå Mönsterås finns förstås alltid bara ett telefonsamtal bort om du behöver fråga något. Du kan även få ett hembesök av en representant som hjälper dig i din hemmiljö alternativt boka ett möte med oss i vår möteslokal på Storgatan 49 i Mönsterås.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Mönsterås

Att arrangera en begravning i Mönsterås behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Mönsterås strävar efter att avskedsceremonin och minnesstunden ska bli så minnesvärd som möjligt. Det finns inte två begravningar som är lika eftersom vi alla sätter en personlig prägel genom att tänka och göra saker olika. Om den avlidne hade egna önskningar om sin begravning utgår vi från dennes önskan men om det inte finns något uttalat finns en mängd olika sätt att utforma begravningen personligt.

Man kan till exempel skicka ett fint och personligt inbjudningskort till alla som kan tänkas vilja komma till begravningen i stället för att sätta ut en dödsannons. Något som är ganska vanligt är att ha ett personligt tema när man dekorerar kistan och ha med personliga föremål. Ett fint sätt att skapa en personlig begravning är också att hålla ett tal om den avlidne och att låta någon sjunga favoritlåtar under ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Mönsterås behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Mönsterås

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning