Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Karlskrona

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Karlskrona.

När någon nära anhörig och en kär vän tas ifrån oss är det lätt att tappa fotfästet och vi är alla olika rustade för att bemöta sorger och kriser. Sorgen efter en anhörig är en av livets mest omvälvande upplevelser och det kan ta sig i många uttryck. Mitt i all denna sorg kan det kännas både tungt och omständligt att ta tag i och arrangera en begravning och med allt som måste ordnas kring ett dödsbo.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Karlskrona vill hjälpa dig och se till att allt det som känns svårt att blir lite lättare för dig när du arrangerar en begravning. Vi kan hjälpa dig med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med. Vi arrangerar alla typer av begravningar, enligt kyrkans ordning, borgerliga ceremonier eller enligt annan religions traditioner.

Fenix Begravningsbyrå i Karlskrona

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Karlskrona

Hos oss är det kostnadsfritt att få råd och hjälp att lösa alla praktiska frågor av en personlig rådgivare när du planerar en begravning. Ett annat bekvämt sätt att planera en begravning är att använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida. Där finns allt upplagt med alternativ och priser i varje moment, där du och din familj i lugn och ro kan titta igenom alternativen och diskutera alltsammans innan ni bestämmer er.

Fenix Begravningsbyrå Karlskrona kan även ordna så att ni får hjälp personligen av en representant vid ett hembesök eller så kan vi boka ett möte i vår möteslokal på Storgatan 6 i Karlskrona. Hur ni än bokar så får ni en offert med ett fast pris som vi tillsammans går igenom en gång till för att dubbelkolla så att vi inte har glömt något.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Karlskrona

Att arrangera en begravning i Karlskrona behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Fenix Begravningsbyrå Karlskrona vill gärna hjälpa till att sätta en personlig prägel på begravningsceremonin och få fram känslan av den avlidne så mycket som möjligt. Berätta gärna för oss om den avlidne och har du något i särskilt i åtanke kring ceremonin är det alltid välkommet. Det spelar ingen roll om din idé låter tokig, vi gör vad vi kan för att uppfylla din önskan om det är praktiskt möjligt och att det är respektfullt mot den avlidne.

Ett vanligt inslag under ceremonin är att en solist sjunger en eller flera favoritlåtar, alternativt att man spelar upp låtarna på Spotify. Prästen, en anhörig eller nära en vän kan berätta om den avlidne och dennes liv, det brukar vara mycket uppskattat. Man kan även sätta ett inramat kort eller personliga föremål på eller kring kistan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Karlskrona behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Karlskrona

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning