Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Simrishamn

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Simrishamn.

Att förlora en anhörig eller nära anhörig kan vara det mest omvälvande vi kan råkar ut för. För de flesta av oss innebär det en stor chock, trots att det kanske till och med var väntat. Det är en förlust som vi alla reagerar olika på, men att få ta farväl vid en begravning är en viktig del av accepterandet och för sorgearbetet.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Simrishamn ser till att hylla ett liv som varit genom att erbjuda hjälp med planeringen och genomförandet, så att det blir så skonsamt som möjligt för dig och din familj. Vi finns här som ett bollplank om du har funderingar och stötta dig genom allt det som känns svårt.

Vi arrangerar alla typer av begravningar som enligt kyrkans ordning eller en borgerlig begravning och även ceremonier enligt andra religioner.

Fenix Begravningsbyrå i Simrishamn

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Simrishamn

Det är mycket att tänka på inför en begravning, därför kan det vara skönt att få en hjälpande hand som vägleder och ger dig råd i de beslut som måste fattas. Vi på Fenix Begravningsbyrå Simrishamn erbjuder flera olika sätt att planera en begravning. Du kan till att börja med planera och boka allt direkt här på vår hemsida i vårt smidiga planeringsverktyg.

Ringer du till oss kan du planera tillsammans med en rådgivare som guidar dig genom hela processen steg för steg. Om det känns tryggare kan vi också göra ett hembesök där vi kan planera tillsammans i lugn och ro i din hemmiljö. Du är även välkommen till vår möteslokal på Storgatan 12 i Simrishamn om du känner att det passar dig bäst.

Vi står till tjänst med planering av begravningen om ni så vill, men ordnar också med representant vid ceremonin, köp av kista, blommor, transporter och annons i tidningen. Vi kan också hjälpa till med kontakt med präst, bouppteckning och andra saker som uppstår vid en begravning.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Simrishamn

Att ordna en begravning i Simrishamn behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Fenix Begravningsbyrå Simrishamn strävar alltid efter att skapa en personlig och varm begravning för det är vad alla förväntar sig. Vad man menar med en personlig begravning kan vara lite olika. Det kan vara att den avlidne hade speciella önskemål om hur begravningen skulle utformas. Många väljer att beställa ett personligt ceremonikort som de själva designar med fina bilder från den avlidnes liv och kanske en fin dikt och psalmtexter.

Stämningen på ceremonin blir mycket personlig om någon håller ett personligt tal där man berättar händelser ur den avlidnes liv. Att dekorera med personliga föremål tillsammans med vackra blommor är också ett vanligt inslag. Man kan ordna så att alla gäster får skriva en sista hälsning i en gästbok eller på lappar som man hänger upp i ett litet träd.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Simrishamn behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Simrishamn

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning