Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Bromölla

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Bromölla. Att mista någon man håller av mycket är en av de tuffaste upplevelserna här i livet. Att ta tag i och planera en begravning när man går igenom en svår sorg kan kännas både svårt och omständligt. Men det behöver det inte vara så jobbigt om du låter oss hjälpa och stötta dig i dina beslut.

Det finns inga genvägar hur man tar sig igenom sorgearbetet men en begravning är en viktig del i sorgearbetet. Vi kan hjälpa dig att ordna en fin, minnesvärd och personlig ceremoni. Vi ordnar alla typer av begravningar, som enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt något annat religiöst samfund.

Fenix begravningsbyrå i Bromölla

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är inget som säger att man måste anlita en begravningsbyrå. Vill och orkar man kan man ringa och boka, beställa allt kring en begravning själv. Men är man osäker på vad som måste göras kan det vara skönt att vända sig till någon som ordnar saker och ting åt en. Med vår vägledning kan du ordna en del själv och så tar vi hand om det som känns svårt och jobbigt.

Det är kostnadsfritt att planera med oss, du får en personlig rådgivare som tar hand om dig och ger dig vägledning genom hela processen. Du kan planera hela begravningen direkt här på vår hemsida, här i planeringsverktyget är allt upplagt steg för steg. Vill du planera med oss personligen har vi representanter som kommer hem och hjälper dig med planeringen. Det kan vara skönt att veta att inget är bindande förrän du skriver på den offert som skickas till dig efter vårt möte eller bokningen online.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bromölla

Att ordna en begravning i Bromölla behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Det finns oändligt många sätt att skapa en varm, minnesvärd begravning med personlig prägel, genom att arrangera med små personliga saker som kan knyta an till vem han eller hon var i livet. Kanske hade den avlidne egna önskemål? Det är ni anhöriga som vet bäst hur den avlidne skulle vilja ha det på sin begravning, eftersom ni kände honom eller henne i livet.

Det kan variera mycket mellan två begravningar eftersom begravningsakten är så personlig. En del föredrar en enkel ceremoni som är endast för den närmaste släkten och familjen. Kanske samlas man efteråt och pratar om minnen och har en stilla bön tillsammans. Andra familjer vill att alla som kände den avlidne ska närvara och få ta avsked. Men kanske inte bjuder in alla till minnesstunden. Det är upp till varje familj.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bromölla behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bromölla

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning