Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Bromölla
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Folkets Husgatan 2 C, Bromölla

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 413 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Bromölla

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Bromölla. Att mista någon man håller av mycket är en av de tuffaste upplevelserna här i livet. Att ta tag i och planera en begravning när man går igenom en svår sorg kan kännas både svårt och omständligt. Men det behöver det inte vara så jobbigt om du låter oss hjälpa och stötta dig i dina beslut.

Det finns inga genvägar hur man tar sig igenom sorgearbetet men en begravning är en viktig del i sorgearbetet. Vi kan hjälpa dig att ordna en fin, minnesvärd och personlig ceremoni. Vi ordnar alla typer av begravningar, som enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt något annat religiöst samfund.

Fenix begravningsbyrå i Bromölla

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är inget som säger att man måste anlita en begravningsbyrå. Vill och orkar man kan man ringa och boka, beställa allt kring en begravning själv. Men är man osäker på vad som måste göras kan det vara skönt att vända sig till någon som ordnar saker och ting åt en. Med vår vägledning kan du ordna en del själv och så tar vi hand om det som känns svårt och jobbigt.

Det är kostnadsfritt att planera med oss, du får en personlig rådgivare som tar hand om dig och ger dig vägledning genom hela processen. Du kan planera hela begravningen direkt här på vår hemsida, här i planeringsverktyget är allt upplagt steg för steg. Vill du planera med oss personligen har vi representanter som kommer hem och hjälper dig med planeringen. Det kan vara skönt att veta att inget är bindande förrän du skriver på den offert som skickas till dig efter vårt möte eller bokningen online.

Det går naturligtvis också att boka ett möte på ett av våra lokala kontor. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Bromölla

Att ordna en begravning i Bromölla behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Det finns oändligt många sätt att skapa en varm, minnesvärd begravning med personlig prägel, genom att arrangera med små personliga saker som kan knyta an till vem han eller hon var i livet. Kanske hade den avlidne egna önskemål? Det är ni anhöriga som vet bäst hur den avlidne skulle vilja ha det på sin begravning, eftersom ni kände honom eller henne i livet.

Det kan variera mycket mellan två begravningar eftersom begravningsakten är så personlig. En del föredrar en enkel ceremoni som är endast för den närmaste släkten och familjen. Kanske samlas man efteråt och pratar om minnen och har en stilla bön tillsammans. Andra familjer vill att alla som kände den avlidne ska närvara och få ta avsked. Men kanske inte bjuder in alla till minnesstunden. Det är upp till varje familj.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Bromölla behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Bromölla

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning