Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Karlshamn

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Karlshamn.

Att mista en person som man håller kär är något av det svåraste man kan vara med om här i livet. Att ta tag i och planera en begravning i en sådan situation kan kännas både svårt och omständligt. Men det är därför vi begravningsbyråer finns till, vi hjälper dig med det som känns svårt och stöttar dig i dina beslut. Vi hjälper dig att ordna ett vackert farväl som genomsyras av den kärlek och de fina minnen ni har delat. En begravning är en viktig del i sorgearbetet och det är viktigt att tillåta sig själv att sörja.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Karlshamn har lång erfarenhet av olika typer av begravningsceremonier och vi anpassar oss alltid efter din trosuppfattning när vi arrangerar begravningen. Förutom allt det praktiska som måste ordnas kring en begravning kan vi även bistå med bouppteckning och det juridiska som hör till vid ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Karlshamn

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Karlshamn

Allt arrangemang kring en begravning kan man i princip ordna med själv om man vill och orkar. Men är man osäker på vad som måste ordnas och hur man får tag i alla kontakter när man ska boka och beställa allt kring en begravning, då kan det vara skönt att vända sig till någon som har erfarenhet. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Karlshamn är det kostnadsfritt att planera med en personlig rådgivare, som tar hand om dig och ger dig vägledning genom hela processen.

Du kan också enkelt planera en begravning direkt här på vår hemsida, allt i planeringsverktyget är upplagt steg för steg. För varje steg finns det olika alternativ med priser så att du kan se exakt vad varje sak kostar. När du är klar och skickat din beställning får du en offert av oss med ett fast pris. Om du känner dig tryggare kan vi skicka en av våra representanter som hjälper dig med planeringen vid ett personligt möte. Vi kan också boka ett möte i vår möteslokal på Södra Fogdelyckegatan 28 i Karlshamn.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Karlshamn

Att ordna en begravning i Karlshamn behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Karlshamn gör alltid vad vi kan för att sätta en personlig prägel på begravningsceremonin. Men för att göra det behöver vi er anhörigas hjälp, så berätta gärna för oss om du har några idéer som kan knyta an till vem den avlidne var i livet. Hade den avlidne egna önskemål kring sin begravning ska det ligga till grund när vi planerar.

Det kan ibland vara svårt att veta vad man ska ta med under ceremonin, som sätter personlig prägel eller som känns personligt. Men det kan vara så enkelt som ett fotografi eller något personligt föremål som man lägger på kistan eller bredvid urnan. Många anhöriga önskar att spela upp den avlidnes favoritlåtar på spotify eller om någon sjunger live för att skapa en varm stämning på ceremonin.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Karlshamn behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Karlshamn

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning