Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Nybro

Trygg begravning och juridisk hjälp i Nybro – alltid fast pris

Fabriksgatan 2, Nybro (Endast tidsbokning)
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Nybro

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Nybro.

Att slutgiltigt ta farväl av en anhörig som man håller kär är förmodligen det svåraste man kan vara med om här i livet. Den som drabbas har ofta svårt att orka med att ta hand om en begravning. Vår viktigaste uppgift på Fenix Begravningsbyrå Nybro är att ge rätt hjälp till den som förlorat en anhörig och nära vän. Vårt mål som begravningsbyrå är att du ska känna att du har fått ta farväl av din vän som du ville ha det.

Vi vill vara ditt bollplank, vara ett stöd och underlätta för dig hela vägen med planeringen och genomförandet av begravningen. Fenix begravningsbyrå arrangerar kyrkliga som borgerliga begravningar men också begravningar med andra trosinriktningar. Vi hjälper även till med kontakt med präst, transport, bouppteckning och annan juridik som kan uppstå vid ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå

Vad våra kunder sagt

Oavsett om du står inför ett föränderligt skede eller en svår stund i livet finns Fenix vid din sida. Så här säger några av våra kunder om oss:

Planera en begravning i Nybro

Det är mycket som ska ordnas, planeras och beslutas när man arrangerar en begravning. Men det behöver inte vara så svårt och komplicerat som det kan låta. Vi har erfarenhet och vägleder dig genom hela processen och tar hand om allt det som du tycker känns svårt och krångligt. Vi erbjuder flera olika sätt att arrangera en begravning och du väljer det sätt som känns bra och mest bekvämt för dig. Att boka allt per telefon är ett populärt alternativ, då får du guidning av en personlig rådgivare som tar dig genom hela processen steg för steg och det är förstås kostnadsfritt.

Förståeligt nog så känner många att det känns obekvämt och sårbart att sitta och planera en begravning med en person som man inte känner. Därför erbjuder vi ett planeringsverktyg här på hemsidan för dig som vill sitta hemma i lugn och ro och gå igenom alla alternativ som finns. Här kan du se alla priser på de olika alternativen och allt är upplagt steg för steg och du bokar i din egen takt. Vi har en besöksadress på Fabriksgatan 2 i Nybro om du vill träffa oss eller så kn vi göra ett hembesök.

Möteslokaler i Nybro

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå